Acasă Lifestyle Elena Marin S-a Despărțit De Logodnicul Ei înainte De Nuntă. Dansatoarea A Făcut Primele Declarații: „Nu Mă Simt Pregătită”
Elena Marin S-a Despărțit De Logodnicul Ei înainte De Nuntă. Dansatoarea A Făcut Primele Declarații: „Nu Mă Simt Pregătită”

Elena Marin S-a Despărțit De Logodnicul Ei înainte De Nuntă. Dansatoarea A Făcut Primele Declarații: „Nu Mă Simt Pregătită”

de Administrator

În luna martie a anului trecut, Elena Marin anunțat că se pregătește de nunta cu Andrei, logodnicul ei. Evenimentul nu a mai avut loc, pentru că cei doi s-au despărțit chiar înainte de a ajunge la altar. Dansatoarea mărturisește că nu este încă pregătită să vorbească despre acest subiect, care este unul foarte sensibil pentru ea.

Fosta concurentă de la „Survivor România” a fost cerută în căsătorie în direct, în emisiunea „La Măruță” și forma un cuplu de aproximativ 3 ani cu Andrei.

„Este un subiect extrem de delicat pentru mine și îmi doresc intimitate și discreție. Nu mă simt pregătită să vorbesc. Țin la ideea de căsnicie, mi-ar plăcea să îmbrac rochia de mireasă. Îmi doresc să îmi întemeiez o familie frumoasă și fericită. Îmi doresc copii… Dar, probabil, Doamne-Doamne știe mai bine când o să se întâmple și când este momentul”, a spus oftând, Elena Marin, potrivit Fanatik.

Dansatoarea își dorește mult să îmbrace rochia de mireasă și să își întemeieze o familie. Elena Marin își dorește copii și este convinsă că toate se vor întâmpla la timpul lor.

„Când am aflat că plec la Survivor, el mi-a spus că nu mă așteaptă”

Reamintim că atunci când Elena Marin a plecat în Republica Dominicană, Andrei i-a spus că nu o va aștepta, astfel că i-a dat de înțeles că își va găsi pe altcineva cât timp ea va fi plecată. Fosta concurentă de la Survivor România a fost surprinsă când iubitul ei i-a transmis un mesaj în emisiune și a confirmat că încă sunt împreună.

„Sinceră să fiu, când am aflat că plec și el mi-a spus că nu mă așteaptă. A fost un șoc pentru mine. A fost una dintre cele mai mari palme pe care le-am putut primi.

Pentru că nu mă așteptam ca omul cu care eu mă vedeam toată viața, persoana cu care îmi planificasem viitorul, să îmi spună că nu mă așteaptă. Cumva, pentru că îl cunoșteam, speram ca lucrurile să stea altfel.

Cea mai mare bucurie a fost când am primit mesajul de la el, și tot ceea ce îmi doream eu să se întâmple, să mă aștepte și să își dea seama că ceea ce s-a întâmplat a fost un moment de impulsivitate, s-a dovedit a fi adevărat”, spunea Elena Marin, după ce s-a întors de la Survivor România, pentru Viva.

Elena Marin își deschide școală de dans

Dansatoarea este încântată că pe 15 septembrie își va deschide propria academie pentru copii. Elena Marin va preda toate stilurile de dans și este nerăbdătoare să-i cunoască pe cei mici.

„Am devenit activă și pe TikTok cât pot și-mi permite timpul. Într-adevăr, am anunțat că voi deschide școala mea de dans, Elena Marin Dance School. Deschiderea va avea loc pe data de 15 septembrie, în zona Pipera. Sunt extrem de emoționată! Școala e dedicată în special copiilor cu care vreau să fac performanță.

Vreau să ajungem să cucerim cele mai mari scene, dar e și pentru adulții dornici de mișcare și autocunoaștere. Voi preda toate stilurile de dans. E un vis în care am investit toate resursele pentru a-l îndeplini.”


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play


Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu