Ele sunt sexy-gospodinele care nu au nevoie de ajutor

Nu mai e pe ”dezbrăcatelea”! Sexy-vedetele s-au pus pe treabă. CANCAN.RO vă oferă topul de Crăciun, cu frumoasele showbiz-ului cu sacoșele-n mâini! La cumpărături s-au încins ”minunatele”, iar site-ul nostru vă oferă 50 de ”piese” de colecție. Care se agită mai tare? Rămâneți cu noi, pentru că fotografiile sunt de neratat.

Cumpărăturile, pe ultima sută de metri! E Crăciunul, iar vedetele noastre sunt în pas cu lumea. Și nici că s-au dat deoparte de la a căra sacoșele pline cu bunătățuri. Și nu numai sacoșe! Unele le-au dus, așa multe, în mâini, altele le-au ”aruncat” în portbagaj și viața a fost mult mai ușoară. Dar tragem linie și descoperim că toate au muncit.

(CITEȘTE ȘI: TOP 50 SEXY-VEDETE NEMACHIATE PE STRADĂ, ZIUA ÎN AMIAZA MARE. CUM ARATĂ, DE FAPT, ANDREEA ESCA, ANTONIA SAU ADELA POPESCU)

Cine-o ajută pe Bianca Drăgușanu cu sacoșele? Nimeni! Nu are nevoie (Foto: CANCAN.RO)

Ele sunt sexy-gospodinele care nu au nevoie de ajutor

Gospodinele-sexy nu au nevoie de ajutor! Asta au arătat ele în cele peste 100 de imagini pe care CANCAN.RO le-a selectat cu atenție. Cine prinde podiumul? Ei, fiecare dintre cititori își poate face clasamentul. Adevărat, e cam greuț, pentru că fetele merg umăr la umăr. Se muncește din greu!

Dar să le înșiruim pe cele 50 de apetisante care, de data asta, încearcă se se impună nu cu un slipuleț subțire pe corpul lucrat, ci cu sacoșele cât mai multe în mâini.

(NU RATA: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Așa că au cuvântul: Delia Matache, Gina Pistol, Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu, Inna, Anda Adam, Iulia Vântur, Cristina Ștefania, Alina Pușcaș, Simona Halep, Denisa Nechifor, Alina Eremia, Roxana Ilie, Amna, Laurette, Alina Crișan, Flavia Mihășan, Adriana Petrescu, Elena Băsescu, Antonia, Denise Rifai, Lavinia Pârva, Raluca Sandu, Vika Jigulina, Alina Chivulescu, Diana Bart, Anca Dumitra, Nadine, Luiza Bogdan, Roxana Vancea, Iuliana Pepene, Ramona Olaru, Dana Săvuică, Andreea Moldovan, Corina Caragea, Brigitte Sfăt, Oana Cuzino, Jasmine, Valentina Pelinel, Andreea Bănică, Jojo, Ana Țucudean, Amalia Ștefania, Cristina Rus, Alina Sorescu, Raluca Pastramă, Diana Munteanu, Teodora Becali, Carmen Brumă, Adelina Pestrițu.

Sursa