După vârsta de 60 de ani trebuie să evităm ținutele plictisitoare. 12 look-uri stilate și la modă

Multe femei mature încetează să urmeze moda și încep a purta haine care le ascund frumusețea. Din fericire, tot mai multe femei decid să nu țină cont de prejudecăți și să aleagă haine stilate.

Trebuie, desigur, să ținem cont de specificul siluetei și de schimbările legate de vârstă, dar îmbrăcămintea ar trebui să ascundă unele imperfecțiuni și nu să le sublinieze.

Vă propunem în continuare câteva ținute moderne.

Nu vă fie frică de culorile aprinse, dar trebuie să alegeți nuanțe care vi se potrivesc. Această ținută constă din cămașă de culoarea lămâii și o fustă lungă plisată cu imprimeu în tonuri de alb și verde. Talia este accentuata cu o curea lată din piele.

O rochie largă cu imprimeu alba și albastru va ascunde imperfecțiune siluetei datorită siluetei trapez.

O rochie feminină cu buline, silueta în formă de A și volane, iar talia este accentuata cu o curea roșie. Setul este completat de o pălărie neagră cu boruri largi și o geantă roșie.

O rochie interesantă din șifon. Aceeași siluetă A-line, mâneci trei sferturi largi și curea în talie. Atrag atenția culorile neobișnuite, modelul este cusut folosind tehnica color-block, țesături de diferite culori și diferite tipuri de imprimeuri.

Rochie de vară din țesătură albă cu un model roșu aprins. Modelul este liber, silueta este aproape dreaptă, doar ușor evazată în partea de jos. Talia este accentuată cu o centură lată.

Un set elegant cu pantaloni palazzo și cămașă de mătase cu imprimeu floral și o cămașă de nuanța lămâii.

Un set drăguț cu pantaloni albi și tunică portocalie cu mâneci lungi, care se pot sufleca.

Acest costum cu pantaloni arată modern datorită țesăturii și accesoriilor alese. Modelul este confecționat din țesătură lejeră în carouri, pantalonii sunt ușor scurtați, sacoul este drept. Pentru acest costum elegant s-a ales o helancă și adidași comozi.

Ținută comodă cu blugi, tricou alb și sacou roz aprins. Adidașii completează ținuta.

Un ansamblu interesant cu pantaloni largi și o rochie tunică lungă. Pantalonii sunt ușor evazați. Rochia este aproape de linia gleznei, silueta este dreaptă. Setul este completat cu o curea.

Un set frumos care combină denimul și stilul elegant. Pentru a crea această imagine s-au ales blugi, o cămașă din denim și un sacou din tweed cu model în carouri. Imaginea este completată armonios de bijuterii.

Pantalonii negri și topul de mătase neagră au fost asortați cu un blazer cu imprimeu floral.

V-au plăcut aceste ținute? Scrieți în comentarii.

Sursa