Don Pepe a organizat un mega-party după ce s-a căsătorit cu Maria

După cuninia religioasă, Petre Niculae și Maria, sexy-bruneta cu care multimilionarul și-a unit destinele, au luat cu “asalt” Villa Erba. Unde a urmat, din nou, ceva unic. Un party exclusivist la care mulți nu-și permit nici să viseze. CANCAN.RO a fost, din nou, la fața locului și vă prezintă imagini în exclusivitate. Avem super detalii despre cea mai tare nuntă ever!

Nunta mileniului a avut loc la Villa d’Este. Dom Pepe, discretul “Împărat al construcțiilor” din România, și iubirea vieții lui, Maria, au pus stăpânire pe malul lacului Como, unde și-au jurat credință veșnică. La cununia religioasă, mirii au strălucit (IMAGINI TARI AICI). Ulterior, proaspeții însurăței și invitații lor alești după sprânceană au părăsit faimoasa vilă și au ajuns la o alta, la fel de celebră, Erba. Unde a urmat o petrecere de cinci stele.

Mirii, sclipitori, au dat startul petrecerii la interior

Meniu de cinci stele

Cu bărcile au ajuns la “locul faptei” Don Pepe și senzuala Maria, unde au organizat un mega-party pentru a cinsti corespunzător cel mai important moment din viața lor. Dress-code-ul respectat cu sfințenie la Erba. Femeile, rochie albă, bărbații, costum negru și papion. Petre Niculae s-a întreținut cu fiecare invitat, Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, neratând ocazia să-l felicite pe cel supranumit “Împăratul construcțiilor”, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO.

(VEZI AICI: AVEM IMAGINILE DE LA NUNTA FIICEI MILIARDARULUI IOAN NICULAE! MIRELE ȘI-A LUAT COSTUMELE DE NUNTĂ DIN FILMELE CU JOHNNY DEPP!)

La intrarea în vila Erba “tronau” coroanele făcute în întregime din trandafiri naturali. Un decor de vis! Meniul a fost, logic, pe măsura mirificului eveniment. Cei 107 invitați și-au răsfățat papilele gustative cu preparate alese și arome speciale.

Aperitiv: salată cu nectarine, portocale, cimbru și măr, cu piept de rață afumat, zmeură și migdale coapte

Primul fel: risotto „acquarello” cu scoici, suc de lămâie, ierburi și parmezan

Fel principal: file de vită cu piure de trufe, spumă de fois-gras, piure de cartof și ierburi

Mesenii și-au potolit setea cu licori fine. Vin roșu (Brunello di Montalcino, Altesino, și Amarone della Volpilicella, Masi) și alb (Chardonnay, Jermann), dar și șampanie (Cristal Louis Roederer 2014).

Meniul a fost unul sofisticat
Meniul a fost unul sofisticat, pe gustul tuturor

(NU RATA: GINA PISTOL ŞI SMILEY S-AU CĂSĂTORIT! CINE SUNT NAŞII? CELE MAI FRESH INFORMAŢII DESPRE NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ)

Chef pe muzica lui Adrian Minune

Revenind la petrecere, mirii au dat, așa cum era de așteptat, startul, pe acordurile formației pentru care au optat, una arhicunoscută în Italia. A urmat ceva unic, de povestit nepoților, iar imaginile realizate de CANCAN.RO sunt mărturie în acest sens. Don Pepe și Maria au radiat de fericire. Înconjurați de familie și prieteni, cei doi au fost în al nouălea cer.

Valsul mirilor nu a existat, iar după miezul nopții Adrian Minune și fina lui, Kristiyana, au “încins” și mai mult atmosfera.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa