Acasă Lifestyle Doliu în lumea muzicii! Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, a murit la doar 42 de ani
Doliu în lumea muzicii! Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, a murit la doar 42 de ani

Doliu în lumea muzicii! Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, a murit la doar 42 de ani

de Administrator

Este doliu în lumea muzicii din România! Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, a murit la doar 42 de ani. Tragicul anunț a fost făcut public chiar de foștii săi colegi de trupă. 

Vineri, 1 septembrie 2023, fostul toboșar al trupei Proconsul, Răzvan Gorcinski, s-a stins din viață. El se afla internat într-un spital din București, acolo unde și-a dat ultima suflare. Potrivit declarațiilor oferite de Bodo, solistului trupei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, se pare că artistul a fost internat din cauza unei infecții în organism de care nu știa. Medicii nu au mai putut face nimic pentru viața toboșarului care a făcut septicemie.

 „Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. A avut o infecție în organism de care n-a știut, a făcut septicemie. El a cântat la noi până la finalul lui iulie, apoi s-a dus la Kempes. Nu doresc să spun mai multe”, ne-a declarat Bodo.

Trupa Proconsul, pe vremea când în componența sa era și Răzvan Gorcinski / sursă foto: Facebook

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, a murit la doar 42 de ani

Acum o lună, toboșarul trupei Proconsul și-a anunțat retragerea din trupă, iar în urmă cu doar câteva zile, foștii săi colegi le cereau internauților să se roage pentru sănătatea lui. Astăzi, 1 septembrie 2023, Răzvan Gorcinski și-a dat ultima suflare pe un pat de spital.

„Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii și miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, este mesajul postat pe Facebook de trupa Proconsul.

Răzvan Gorcinski lasă în urmă un gol imens în sufletul soției sale. Îngenuncheată de durere și cu ultimele puteri, femeia își strigă durerea în mediul online, acolo unde a publicat un mesaj emoționant despre cum moartea a reușit să o despartă de cel mai iubit om.

„Iubirea mea, soțul meu minunat…ultimul tău mesaj: „Te iubesc enorm”… îmi dă lumea peste cap! Și mai aveam atâtea să ne spunem!.. Atâta suferință ai lăsat în urma ta… atât chin pentru mine, pentru familia ta, colegi, prieteni… toată lumea te iubește! Îmi pare atât de rău, atât de rău… casa e atât de goală fără tine. O să fii în sufletul meu pentru totdeauna! Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată! Te iubesc… chiar dacă moartea a reușit să ne despartă! Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri și povestește-le despre viața noastră frumoasă și fericită!”, a fost mesajul soției lui Răzvan Gorcinski de pe Facebook.

Citește și: DOLIU ÎN LUMEA MUZICII. A MURIT RANDY MEISNER, FONDATORUL TRUPEI THE EAGLES

 

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu