Surprize la Survivor România 2023, în ediția difuzată de Pro TV pe 9 mai. Din ce în ce mai puțini concurenți reușesc să reziste în concurs. Cine va câștiga imunitatea și cine sunt cele două persoane pentru care competiția s-ar putea încheia foarte curând.

Survivor România 2023, ediția din 9 mai. Cine riscă să plece acasă

Spiritele se încing la Survivor România în ediția difuzată pe 9 mai 2023. Doar 7 concurenți au mai rămas în concurs și cu toți caută cea mai bună variantă pentru a-și asigura un loc în marea finală, care se apropie cu pași repezi.

Andrei Krișan nu s-a lăsat deloc doborât de scandalurile în care a fost implicat. După ce săptămâna trecută s-a bucurat și de recompense și de imunitate, a început în forță. În emisiunea de luni, 8 mai 2023, a obținut unul dintre cele mai mari premii de până acum.

Le-a ales pe Carmen Grebenișan și pe Ștefania Stănilă, apoi au mers să se plimbe cu mașina. Au avut parte de cazare la hotel și o zi întreagă de distracție cu ATV-urile, departe de agitația insulei Taino.

„Am intrat cu mari emoții. Am zis că mereu trebuie să fiu consecvent”, a spus Andrei. „Nu am crezut că o să trecem prin sentimentele astea la Survivor”, a menționat și Carmen după marea aventură.

Și dacă ei s-au distrat din plin, cei rămași în tabăra nu s-au bucurat la fel de tare. Alexandra Porkolab chiar și-a propus să-l învingă pe fostul său prieten la jocuri. „Ziceam să am o super putere și să-l bat pe Krișan”, spune aceasta.

Andrei Krișan câștigă jocul de imunitate

Iar o altă membră a tribului Taino vrea cu orice preț să câștige colanul de imunitate. „Vreau să dau startul fetelor. Simt că e ziua când voi avea acel colan”, va spune cineva, conform protv.ro. 

Însă, și de data aceasta, Andrei Krișan este cel care reușește să câștige jocul pentru imunitate. Astfel că, în Consiliul de eliminare, ies scântei. Purtătorul de colan o va propune pe Andreea Moromete spre eliminare, iar nominalizarea de grup va fi Ștefania Stănilă.

După cum se cunoaște de, Moromete deține simbolul imunității ascunse, dar, pentru că nu a spus acest lucru de la început, este foarte posibil să nu-l mai poate folosi. Ce se va întâmpla cu ea la Survivor România 2023, rămâne de văzut în ediția de marți, 9 mai 2023.

Cert este, că unul dintre concurenții tribului Taino va trece o concluzie dură în urma nominalizărilor. „Cât de bine a jucat-o. Cel mai pervers, cel mai fals din toată competiția”, este declarația în cauză.

Sursa