Dinu Maxer A Cerut-o în Căsătorie Pe Magdalena Chihaia La Un An De La Divorțul De Deea Maxer. Cum Arată Inelul De Logodnă

După ce în martie 2023 s-a despărțit de Deea Maxer, Dinu Maxer și-a găsit fericirea în brațele dansatoarei și coregrafei Magdalena Chihaia. Dacă la început au păstrat discreția privind relația lor, cei doi nu s-au mai ferit apoi și au recunoscut că formează un cuplu. Dintr-o relație de prietenie, totul s-a transformat în una de iubire.

Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia la Veneția

Atât de bine se înțeleg, încât acum au făcut pasul cel mare. Aflați într-o vacanță la Veneția, în Italia, Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia. Pe gondolă, cântărețul a scos din buzunar cutia unde avea inelul cu diamant.

A scos bijuteria, care are un model simplu, dar elegant și i-a adresat iubitei marea întrebare. „Vrei să fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?”, a întrebat-o Dinu Maxer pe iubita sa. „DA!”, a răspuns Magdalena Chihaia vizibil emoționată, potrivit imaginilor postate pe Instagram.

Pe rețelele de socializare au dat marea veste, acolo unde au și primit o mulțime de felicitări din partea fanilor. „Sunt bucuroasă pentru Dinu. Merită să fie fericit din nou! Felicitări dragilor, să fie într-un ceas bun/ Ce frumos. Să fie într-un ceas bun, felicitări dragilor/ Felicitări! Să fie într-un ceas bun și să vă iubiți toată viața și dincolo de ea! Pupici/ Felicitări! Să fie într-un ceas bun!/ Casă de piatră, să fiți fericiți/ Felicitări! Să fie într-un ceas bun!/ Să fiți fericiți!/ Felicitări, bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Cum se înțelege Magdalena Chihaia cu băiatul lui Dinu Maxer din căsnicia cu Deea

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia își petrec aproape tot timpul împreună, dar și în compania lui Andreas, fiul lui Dinu. Se pare că bruneta se înțelege foarte bine cu fiul din căsnicia anterioară a iubitului. „Ne înțelegem foarte bine. Îi face plăcere să vină la spectacolele mele, să povestim de școală, de fete și să ne jucăm toți 3 jocuri de socializare.

Chiar vinerea asta ne-am jucat eu, Andreas, Dinu, Maysa și Eva (mama lui Dinu – n.r.) rummy. A fost superdistractiv. Avem o relație foarte frumoasă și deschisă”, a dezvăluit actrița, despre relația cu mama artistului, pentru click.ro.

De asemenea, Magdalena a povestit că se înțelege foarte bine cu Andreas și că îl susține foarte mult. „Vorbim despre colegele de la școală pe care le simpatizează sau care îl tachinează. De asemenea, vorbim și despre pasiunile lui, plus că ne sfătuim foarte mult. Avem secretele noastre.

Este un băiat foarte frumos și talentat așa că i-am promis că o să-l învăț tot ceea ce știu eu pe partea artistică, ce ține de mine, adică teatru și dans, și o să-l ajut ori de câte ori are nevoie. Îl iubesc foarte tare. Andreas a pus și muzică la un spectacol de teatru pentru copii, scris și regizat de mine, în care a jucat și Dinu rolul de Harap-Alb. Andreas este adorat de colegii mei și de toți prietenii mei. Mama îl adoră și îl răsfață culinar de fiecare dată când are ocazia”, a mai spus Magdalena Chihaia.

Sursa