Din păcate, o veste tristă despre Viorel Lis. Chiar Oana Lis este cea care a făcut anunțul

A apărut o veste tristă despre Viorel Lis. Chiar soția lui, Oana Lis, a făcut anunțul. Iată ce a spus aceasta.

O veste tristă despre Viorel Lis. Ce a anunțat Oana Lis

Oana Lis a anunțat că Viorel a ajuns din nou la spital. Soția fostului primar al Capitalei a filmat un moment alături de Viorel Lis, din spital.

Din păcate, acesta a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza problemelor multiple de sănătate. Oana Lis este mereu alături de soțul ei și chiar s-a internat cu el pentru a-i fi alături la fiecare pas.

Aceasta a dovedit de mulți ani că nu este alături de Viorel Lis pentru banii săi, ci pentru că îl iubește cu adevărat.

Ce a declarat Oana Lis despre soțul ei, Viorel Lis

Oana Lis le-a atras atenția celor care au acuzat-o ani de zile că stă cu Viorel Lis doar de dragul banilor, și nu pentru că are sentimente reale.

Aceasta chiar a glumit că este plătită de Viorel Lis pentru a sta alături de ea. Doar că suma în acest caz este de doar trei lei! Mai mult, Oana Lis îi cerea pe filmarea postată pe rețelele de socializare banii pe care i-a promis.

„Bună, dragii mei! Sunt la spital cu Viorel, dar m-a plătit ca să stau cu el.

După cum vorbește lumea am zis să recunosc, ce să fac. Așa zice lumea. Mi-a dat trei lei pe zi, sper să iau banii acum.

Viorel, dă-mi ăia trei lei. Ce să zic, m-am făcut cu bani”, a fost mesajul pe care Oana Lis l-a transmis în mediul online.

Așadar, Viorel Lis este din nou pe mâna medicilor. Acesta s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate în ultima vreme și a stat prin spitale destul de des. Viorel Lis are 79 de ani.

Sursa