Diana Bulimar, în costum de baie, la soare, într-o fotografie care a aprins imaginația fanilor. „Te iubesc” – FOTO

Diana Bulimar s-a retras din gimnastică acum șase ani, dar a rămas în atenția publicului prin participarea la emisiuni de televiziune, de succes, dar și prin ședințe foto incendiare. În ultima fotografie pe care a postat-o pe rețelele sociale apare în costum de baie și vorbește despre o „serie liniară”.

Diana Bulimar, din nou în costum de baie. Fanii i-au transmis o mulțime de mesaje

Diana Bulimar a fost considerată o mare speranță a gimnasticii românești. A câștigat medalii de aur, argint și bronz la Campionatele Europene, dar s-a întors și cu locul trei, în competiția pe echipe, de la Jocurile Olimpice din anul 2012. S-a retras în anul 2016 din cauza unei accidentări.

„Mi-e foarte dor, am multe momente în care-mi doresc să mă reîntorc în sala de gimnastică, dar știu că-mi ajunge, cred că corpului meu i-a ajuns câtă gimnastică a făcut timp de 20 de ani. Am și destul de multe accidentări. Trebuie să mă calmez, să-mi arăt că pot face și altceva, că am o a doua șansă de la viață.

Primul hobby mi l-am îndeplinit, am medalie aproape la toate competițiile, iar acum e momentul să-mi găsesc și altceva de făcut, la care sunt foarte bună”, a declarat Diana Bulimar într-un interviu exclusiv acordat playtech.ro.

Diana Bulimar „își ține foarte aproape” cei 140.000 de urmăritori de pe facebook. Le spune care îi sunt planurile profesionale, dar și dacă sunt schimbări în viața personală. În ultima fotografie apare în costum de baie. „Am numit această serie «liniară»”, a fost mesajul care însoțește această poză.

Diana Bulimar postează des pe rețelele sociale fotografii pentru cei peste 140.000 de urmăritori

Nu este prima oară când face acest gest și apare în costum de baie. Acum câteva săptămâni a renunțat chiar la sutien și și-a acoperit sânii cu mâinile. Fanii sunt încântați. Unii au lăudat-o că se menține în formă, iar unul dintre ei i-a transmis simplu: „Te iubesc!”.

Simona Bulimar a dezvăluit într-un interviu recent că îi place să apară la televizor pentru că își dorește să le explice oamenilor ce înseamnă sportul de performanță, dar și care sunt variantele pe care le au după ce sunt nevoiți să-și abandoneze activitatea.

Sursa Foto; Facebook Diana Bulimar

Sursa