Dezvăluiri în premieră despre finalul de la Insula Iubirii! Concurenții au avut parte de 14 ore de chin

Testul suprem de la Insula Iubirii a ajuns pe ultima sută de metri. Foarte puţin îi mai desparte pe concurenţi de ceremonia finală a focului, în care vor lua decizii ce le va schimba radical viaţa. Speak şi Florin Ristei, cunoscuţi deja pentru podcastul Fierţi pe insulă, acolo unde comentează parcursul cuplurilor, au dezvăluit recent într-un episod ce s-a întâmplat la Bonfire-ul final.

În ultimele episoade difuzate din emisiunea fenomen, Insula Iubirii, vor scoate la iveală situaţii şocante, vor exista noi tensiuni pe cele două insule, iar lucrurile vor scăpa de sub control pentru unele cupluri. Telespectatorii au fost curioşi să afle când vor vedea marea finală. Deşi momentul nu a fost deloc aşteptat şi asta pentru că odată cu el şi emisiunea se va termina, mulţi sunt curioşi să afle ce se întâmplă cu concurenţii lor preferaţi.

CITEŞTE ŞI: SPEAK ȘI FLORIN RISTEI S-AU PRĂPĂDIT PE JOS DE RÂS, DUPĂ CE O PORȚIE DE CREVEȚI A PUS-O ÎN DIFICULTATE PE ANA MARIA DE LA INSULA IUBIRII: „BĂI, A MÂNCAT CAPUL!”

Astfel, Insula Iubirii mai are doar trei episoade: sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1, iar marele deznodământ al testului va fi difuzat duminică, pe 27 august, de la 20:00, la Antena 1.

Ce s-a întâmplat la Bonfire-ul final

Într-unul dintre episoadele podcastului Fierţi pe insulă, Speak şi Ristei au dat câteva detalii din interior. Mai exact, cei doi au dezvăluit câte ore s-a filmat la Bonfire-ul final.

Radu Vâlcan a stat nici mai mult nici mai puţin de 16 ore la filmări alături de întreaga echipă de producţie.

Speak: Bă, am putea să mergem, mă, sezonul ăsta… Sunt bipolar, bă!

Ristei: Să mergem… Dar să nu ştie concurenţii că mergem.

Speak: Să nu ştie! Şi de-o dată să apărem! HA HA HA!

Ristei: Să venim direct la Bonfire-ul final. Radu şi discipolii, noi doi în spate!

Speak: A… trebuie să-ţi zic! Aici tăiem!

Ristei: Ia! Ia!

Speak: Ştii cât a durat Bonfire-ul final?

Ristei: Da, da, am citit. 12 ore sau 18 ore, cât era…

Speak: De la 8 seara la 12 ziua.

Ristei: Dar ce are, poţi să laşi că… Ce are informaţia? A durat Bonfire-ul, deci gândiţi-vă… cât durează acolo, dacă voi vedeţi la televizor dintr-un Bonfire, o oră, se filmează pentru ora aia…

Speak: Doamna Emilia, să ştii că am zis cât a durat Bonfire-ul din finală!

Ristei: A zis, de la 8 seara, până a doua zi la 12. Câte ore sunt?

Speak: 16 ore! Tu îţi dai seama echipa? Hai concurenţii, concurenţi, na. Radu, a stat pe buturuga aia, 16 ore, eşti nebun? Păi faci hemoroizi. bă!

Sursa