Detalii Neștiute Din Viața Actriței Tania Popa. „A Fost Prima Dragoste De Femeie. Eu Am Făcut Multe Alegeri Proaste”

Actrița are doi copii, din două mariaje diferite. Pe primul soț l-a întâlnit în facultate, în primul an petrecut la București, iar la scurt timp s-au căsătorit.

„Eram pe modelul basarabean. Dacă am terminat școala și am intrat la facultate, te-ai căsătorit și ai făcut copil. Mi-am găsit bărbatul în facultate și era primul bărbat pe care practic l-am cunoscut.

A fost prima dragoste de femeie. Nu am avut niciodată un prieten, un iubit. Eu eram băiețoaică, noi ne jucam de-a războiul, cu mingea și cu praștia. Pentru mine bărbații erau foarte departe, dar la prima propunere am spus da.

A fost o iubire mare acolo, asta este. Nu contează, acestea sunt experiențele mele și niciodată nu voi spune că aș schimba, pentru că dacă aș schimba ceva aș declanșa alte lucruri care poate că nu s-ar fi întâmplat în viață și atunci nu vreau să schimb nimic.

Cred că nu este nevoie să punctez anumite lucruri din viața mea, pentru că mi se pare că în momentul acesta ar fi urât și nedrept față de bărbatul meu, care mi-a schimbat nu numai cursul vieții, ci ideea de fericire.

Eu, până să-l cunosc, cred că nici nu știam ce înseamnă să trăiești cu adevărat fericirea”, a mărturisit Tania Popa, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Tania Popa și-a găsit dragostea la 35 de ani. Vedeta a mărturisit că întâlnirea lor a fost una total neașteptată.

„Nu există prințul, există doar jumătatea ta. Este important să te intersectezi cu ea. Nu ai de unde să știi că aia este jumătatea ta.

Eu am făcut multe alegeri proaste, dar dacă nu le făceam, poate nu ajungeam într-un punct în care sunt în prezent(…) A fost o inerție, să mă invite un bărbat la dans, într-un local unde eu m-am dus să ascult muzică cu mai multe prietene. A venit el și m-a invitat la dans.

De a doua zi ne-am văzut în fiecare zi și după o săptămână a spus că ne vedem luni dimineața să ne căsătorim, iar eu am zis da fără să să gândesc. Aia a fost soarta mea”, a mărturisit artista pentru, Wowbiz.ro.Urmărește-ne pe Google News

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa