De ce refuză Dan Negru să vină în podcastul lui Cătălin Măruță. Cei doi moderatori au fost la un pas de ceartă!

Deși sunt prieteni de zeci de ani, Dan Negru refuză vehement să accepte invitația lui Cătălin Măruță în podcastul ”Acasă la Măruță”. După mai multe încercări eșuate de a-l convinge să-i fie invitat, cei doi moderatori chiar au fost la un pas de o ceartă. 

Încă de la evoluția podcasting-ului în România, odată cu pandemia de COVID-19 – în 2019, Dan Negru s-a numărat printre puținele persoanele publice care a refuzat orice fel de colaborare de acest fel. Se declară fascinat de podcasturile din străinătate, îi plac și cele din România, pe care le ascultă cu plăcere, însă nu atât de mult încât să accepte invitația într-un astfel de format.

Citește și: OFERTA REGEASCĂ PE CARE A PRIMIT-O DAN NEGRU PENTRU A FACE, DIN NOU, SPECTACOL DE REVELION! 10 LA SUTĂ DIN PROFIT! SUMA E URIAȘĂ

De ce refuză Dan Negru să vină în podcastul lui Cătălin Măruță

În urmă cu doi ani, Dan Negru mărturisea că a decis să nu accepte niciodată să fie invitat în podcasturile din România. Unii dintre moderatori i-au înțeles alegerea, însă unii nu au putut trece peste refuzul său.

„Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă, Speak m-a înțeles din prima, dar alții au rămas supărați pe mine. Am fost la Andi, demult, la începuturi. Îmi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu Coin Talk de pe Spotify. Primul podcast care m-a marcat a fost Dark side of The Earth cu povestea astronautului Dave Wolf care, în 1997, a rămas blocat în afara stației spațiale Mir timp de câteva ore – în timpul primei lui ieșiri în spațiu. Fantastică poveste”, scria Dan Negru în urmă cu doi ani pe rețelele sociale.

Cât despre motivul pentru care l-a refuzat pe Cătălin Măruță, în podcastul ”Acasă la Măruță”, Dan Negru a mărturisit că, deși îi este prieten, a ales să evite astfel de interacțiune profesionale. Decizia sa a avut un impact destul de puternic asupra publicului, dar și asupra relației dintre cei doi.

„Am evitat podcasturile. Dacă m-aș duce la Cătălin Măruță, n-aș putea să-l refuz apoi pe Damian Drăghici sau pe Horia Brenciu, așa că am ales varianta să-i evit pe toți, pentru că m-aș repeta, dacă m-aș duce la toți. E mai bine să-i fie omului dor de tine, decât să se sature de tine!”, a spus Dan Negru pentru playtech.ro.

Totodată, moderatorul TV mărturisea, cu ceva timp în urmă, că exemplul lui de discreție a fost  Florin Piersic și chiar îi urmează exemplul de a nu apărea oriunde, cu orice preț. Fie că refuză invitațiile în interviuri, talk show-uri, emisiuni sau podcasturi, mai în glumă, mai în serios, Dan Negru dă nu ezită să dea vina pe actor.

”Când mi-e dor de Florin, îl sun. Vorbim la telefon. Mă bucur că a rezistat tentației de a nu se duce la sutele de emisiuni, interviuri, talk show-uri, podcasturi, că nu e un «atârnător» de microfoane. Așa sunt numiți cei ușor accesibili. Îl copiez și eu în atitudinea asta, refuz să apar oriunde, cu orice preț. M-a sfătuit așa de multe ori și i-am ascultat sfatul. Ba chiar, atunci când refuz emisiuni sau interviuri, dau vina pe el”, spunea Dan Negru pentru Ciao.ro.

Citește și: CE MAȘINĂ CONDUCE, DE FAPT, DAN NEGRU. ”REGELE AUDIENȚELOR” A DAT DE PĂMÂNT CU AMERICANII, ÎN VIRALUL ÎNCEPUTULUI DE AN, CU AUTOMOBILELE ELECTRICE

 

Sursa