De ce nu pregăteşte Valentina Pelinel cozonaci de Crăciun. Vedeta a recunoscut: „O singură dată am făcut”

Partenera lui Cristi Borcea va petrece sărbătorile din acest an la munte, alături de familie. Prin urmare, nu va fi nevoită să intre în bucătărie. Chiar dacă știe să gătească tot felul de deserturi savuroase, a făcut o declarație ce i-a luat prin surprindere pe fanii săi. Află în rândurile de mai jos de ce nu pregăteşte Valentina Pelinel cozonaci de Crăciun.

Cum petrec Valentina Pelinel și Cristi Borcea Crăciunul

Valentina Pelinel a împodobit bradul de Crăciun în urmă cu mai multe săptămâni. Fostul model internațional a mărturisit că, de fiecare dată, de ziua sa de naștere, care este pe 8 decembrie, pomul trebuie să fie decorat. Îi aduce bucurie nu numai ei, ci și copiilor pe care îi are cu Cristi Borcea: Milan, Rania și Indira.

Bradul de Crăciun impunător este păstrat la loc de cinste în locuința celebrului cuplu multă vreme după sărbători. În luna ianuarie, copilașii celor două vedete încă se bucură de frumuseața lui. Deși atmosfera în casa cuplului Borcea este una festivă, familia va petrece Crăciunul din acest an la munte.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au decis ca, în anul curent, să petreacă sărbătorile la înălțimi, alături de persoanele dragi lor. Prin urmare, fostul model internațional nu va intra în bucătărie. Asta în ciuda faptului că știe să gătească tot felul de deserturi. Și nu le gătește singură, ci împreună cu copilașii săi, pe care îi lasă să experimenteze pe rând, ca să nu se certe.

„Facem sărățele, facem tiramisu, facem tot ce le trece prin cap. De obicei, mai văd câte un desert pe undeva și îmi zic să căutăm rețeta, să facem și noi. Ce ne iese, până ne iese ca lumea. Ei se implică activ, se mozolesc pe acolo, facem cot la cot. Îi las pe rând, ca să nu fie certuri. Masterchef e rețeta. Ne uităm acolo atent și facem și noi la fel. Ne distrăm”, a declarat Valentina Pelinel, într-o intervenție pentru EGO.ro.

De ce nu pregăteşte Valentina Pelinel cozonaci de Crăciun

Cu toate că are experiență la capitolul dulciuri, partenera de viață a lui Cristi Borcea nu prepară cozonaci. Nici măcar în perioada sărbătorilor de iarnă. Fostul model internațional a recunoscut că a gătit o singură dată acest tip de desert. Nu are în plan să o facă în viitorul apropiat.

Valentina Pelinel a explicat că primește foarte mulți cozonaci, în perioada sărbătorilor. Membrii familiei sale o încântă cu tot felul de atenții culinare, potrivit celor declarate pentru sursa citată. Și prietenii săi o răsfață și sunt foarte atenți să îi ofere cozonaci delicioi de sărbători. Mai mult decât atât, dacă îi este poftă, partenera lui Cristi Borcea merge la cofetărie și își cumpără desertul exact așa cum îi place.

Sursa