De ce nu a divorţat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei, despre motivele prelungirii controversatului proces EXCLUSIV

Epopeea divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu se va încheia luna aceasta. Practic, la aproape un an de la declanșarea procedurilor de separare, cei doi continuă încă să fie legați în fața legii. Nicoleta Popescu, avocata Alinei Sorescu, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre motivele prelungirii controversatului proces.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au divorțat încă: ,,urmăm pașii”

„Nu e un proces atipic. Nu vă pot oferi detalii, fiindcă există o confidențialitate avocat-client, dar nu e nimic ieșit din comun. Următoarea înfățișare pe fond e prevăzută pentru luna ianuarie a anului viitor. Urmăm pașii stabiliți de instanță”, a precizat avocata, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ea e de părere că partea mai dificilă a procesului ar fi fost deja depășită: „Se știe deja public că instanța a decis perioada de vizitare a copiilor de către tatăl acestora. Informația e publică pe site-ul Judecătoriei Buftea”, a adăugat avocata, lăsând să se înțeleagă că acest aspect e unul care de obicei suportă multe discuții între foștii soți.

Ea nu a dorit însă să adauge niciun fel de informații pe tema modului în care se va împărți averea celor doi soți, capitol la care presa a speculat că ar fi vorba despre cel puțin un milion de euro. Doar vila în care au locuit o bună bucată de timp, după căsătorie, ridicată de la zero, e cotată la peste 500.000 de euro.

Divorț, după o relație de 14 ani

Alina Sorescu (36 de ani) și Alexandru Ciucu (46 de ani), au avut o relație comună timp de aproape 14 ani, dintre care 12 au fost căsătoriți. În cursul lunii februarie 2022, Alina Sorescu a surprins opinia publică prin faptul că a decis să divorțeze de tatăl fetițelor sale, Carolina, în vârstă de opt ani, și Raisa, șase ani.

Artista nu a oferit amănunte legate de decizie, dar a lăsat să se înțeleagă că ruptura dintre ea și Alexandru Ciucu nu s-a produs din senin. La ora anunțului, soțul ei nu se afla în țară.

Alina Sorescu nu credea că se va ajunge la despărțire

Iată ce spunea Alina, la despărțirea de tatăl fiicelor ei: „Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu”, a spus Alina Sorescu la un anume moment pentru libertatea.ro.

A adăugat că „va face tot posibilul” să-și păstreze fetele”:

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare“, scria Alina Sorescu, pe conturile ei sociale.

Alina Sorescu și-a relansat cariera muzicală în ultimele luni

În acest moment, planul ei a reușit, fiindcă în ciuda cererii oficiale a tatălui, ca fetele să locuiască la el, până la finele procesului, micuțele au fost încredințate mamei. Alexandru Ciucu trebuie să se mulțumească doar cu programul oficial de vizitare, aprobat de instanță, care include două weekenduri pe lună, în timp ce jumătate din vacanță îi aparține tot tatălui.

Pe de altă parte, Alina Sorescu a reușit în a doua parte a anului să-și relanseze cariera muzicală, lansând noi piese muzicale, dintre care una poartă un titlu semnificativ, „Tot ce-a fost, a fost!”. În plus, în septembrie a avut un nou show personal la Sala Palatului, „Suflet de copil”, alături de trupa de copii pe care o pregătește de ani buni, „Picii lu` Soreasca”. Ea organizează și un concert caritabil, de Crăciun, la Ateneul Român, cu participarea unor nume sonore, precum Gheorghe Zamfir și tenorul Vlad Miriță.

Sursa