O femeie din Malaezia a reușit să șocheze o lume întreagă, după ce a călătorit cu avionul, transportând în bagaje mai mulți șerpi. Abia după ce a ajuns la destinație, autoritățile și-au dat seama, ce se afla, de fapt, în gențile femeii.

Femeia a reușit să treacă de controlul din aeroport și să ascundă în bagaje 22 de șerpi. Abia după ce a ajuns în India, autoritățile au sesizat că aceasta transporta reptilele în bagaje. Mai mult, ulterior, aceștia au găsit și un cameleon în valizele individei.

O femeie din Malaezia a transportat în bagaje 22 de șerpi

Se pare că ar fi vorba de traficul cu animale exotice, având în vedere că India se află pe lista țărilor în care se face contrabandă cu astfel de specii, mai ales în aeroporturi. Femeia cu pricina a urcat în avion din Kuala Lumpur, Malaezia și a aterizat pe aeroportul Chennai din India. Abia atunci când a ajuns la destinație, autoritățile au găsit în bagajele ei, cele 22 de reptile și un cameleon.

Imaginile au devenit imediat virale pe internet, iar din filmulețul postat se poate vedea că este vorba de șerpi de mai multe specii și mărimi. Reprezentanții aeroportului au intervenit la scurt timp după ce au depistat ce se afla, de fapt, în bagajele femeii și au capturat reptilele.

„La examinarea bagajelor, au fost găsiți 22 de șerpi din diferite specii și un cameleon”, au scris reprezentanții aeroportului Chennai din India, pe Twitter.

(VEZI ȘI: VIDEO | IMAGINILE CARE AU ȘOCAT TIKTOK-UL! CE A GĂSIT UN BUCUREȘTEAN PE LACUL MORII)

Reptilele au fost capturate de reprezentanții aeroportului din India

După ce imaginile s-au viralizat în mediul online, reprezentanții aeroportului din Chennai, India, nu au precizat dacă femeia a fost sau nu reținută, dar se pare că ar fi vorba, despre contrabanda cu animale exotice. Un studiu din anul 2020 arată că India se află printre destinațiile preferate de cei care se ocupă cu traficul de animale sălbatice și că, de obicei, aeroporturile din această țară sunt văzute ca „locuri sigure”. Deși guvernul Indiei a promulgat încă din 1972 o lege potrivit căreia este interzis traficul cu animale exotice, numărul cazurilor sunt în continuare ridicate.

(CITEȘTE ȘI: MODUL INCREDIBIL PRIN CARE UN COPIL DE 8 ANI A OMORÂT UN ȘARPE VENINOS: ”REPTILA NU S-A CLINTIT CÂND MI-AM SCUTURAT BRAȚUL”)

Sursa