Daniela Iliescu, reacție dură după ce a apărut informația falsă că iubitul ei, Culiță Sterp, a ucis un om într-un accident rutier

Frumoasa blondină are o reacție dură după ce a apărut informația falsă că iubitul ei a ucis un om într-un accident rutier. Tânăra îl susține pe fostul concurent de la Survivor România, care este revoltat de întreaga situație.

Daniela Iliescu, declarație surpriză legat de Culiță Sterp și prespusul accident din 2016. Ce explicații are artistul

Daniela Iliescu îi ține partea lui Culiță Sterp după un accident în urma căruia a fost acuzat că a ucis o persoană, însă de fapt, nu se afla la volan. În ultimele zile s-a vehiculat că vedeta se afla la volanul unei dubiței, când a adormit la volan și a intrat pe contrasens.

Confuzia a fost creată de numele real al cântărețului, Nicolae Sterp, același nume fiind purtat și de șoferul în cauză. Potrivit clujust.ro, inculpatul real este născut în Sibiu, are 35 de ani și deține un magazin în Reșița.

Așadar, nu este vorba de artistul de muzică de petrecere. Totul a fost confirmat de partenera de viață a interpretului.

„Deja s-a ajuns prea departe. Ascultați cu atenție cap coadă și o să înțelegeți, toți cei care ați arătat cu degetul, cât ați fost de prostiți”, a scris Daniela Iliescu pe contul de Instagram.

Declarația iubitei lui Culiță Sterp vine după ce artistul de muzică de petrecere a făcut un vlog în care vorbește deschis despre acest aspect. Vedeta a dat în judecată două posturi de televiziune românești.

Culiță Sterp, dezvăluiri despre presupusul accident

În plus, cântărețul susține că a fost denigrat și familia sa persecutată de când este implicat într-un nou scandal. Fostul concurent de la Survivor România susține că a fost văzut ca un „recidivist” și ca un „criminal”.

Cum puteți să dați, nu că aș fi omorât un om, voi ați pus direct: Culiță Sterp a omorât un om în anul 2016. M-ați făcut recidivist, m-ați făcut criminal. Asta nu o să rămână așa”, a spus Culiță Sterp pe Youtube.

În aceeași notă, cântărețul de muzică de petrecere susține că s-a știut că este vorba de o coincidență, dar tot au apărut informații false în presă. Vedeta subliniază că au fost foarte mulți care au vrut să-i strice imaginea.

Sursa