Daniela Iliescu a plecat singură în vacanță? Unde se află iubita lui Culiță Sterp și cum se răsfață în aceste momente

Daniela Iliescu nu mai are nevoie de intro. Cu toții știm că este jumătatea lui Culiță Sterp și cea care i-a dăruit un fiu minunat. Blondina și-a făcut loc în viața artistului după ce acesta s-a despărțit de Carmen de la Sălciua, iar de atunci sunt de nedespărțit. Nu și de această dată, căci se pare că Daniela a plecat în vacanță fără partenerul ei.

Daniela Iliescu își petrece vacanța pe lux și opulență

Daniela Iliescu este o femeie după care tânjesc mulți bărbați, însă blondinei îi bate inima doar pentru unul singur. Deși părea nedespărțită de Culiță atunci când își plănuiau vacanțele, se pare că de această dată, blondina a plecat singură. Și nu oriunde, ci tocmai în Istanbul. Ori a avut vreo mică afacere de pus la punct, ori mămica lui Milan s-a simțit epuizată și a avut nevoie de un mic concediu.

Cert este că Daniela Iliescu se răsfață pe cinste și se bucură nu numai de un hotel de lux, dar și de preparate sofisticate. Aceasta a publicat pe contul ei de Instagram câteva fotografii din locul în care s-a cazat, dar și cu câteva preparate pe care le consumă. Toate pe lux și opulență, căci nu degeaba este iubita lui Culiță Sterp.

CITEȘTE ȘI: CULIȚĂ STERP SPUNE ADEVĂRUL DESPRE DANIELA ILIESCU. CUM SE ÎNȚELEG CEI DOI SOȚI

Daniela Iliescu în Istanbul (Sursă: Instagram)

VEZI ȘI: CE A TRANSMIS VIORICA DE LA CLEJANI, LA SCURT TIMP DUPĂ ACCIDENTUL PROVOCAT DE CULIȚĂ STERP

Cât au plătit Culiță și Daniela pe o săptămână în Grecia. Alții ar considera asta o avere!

Tot anul acesta, în vară, Daniela și artistul și-au petrecut vacanța în Grecia, mai exact pe insula Corfu. Cei doi s-au bucurat de priveliști fascinante și de momente inedite. Cuplul nu a uitat să-l ia și pe Milan cu ei, rodul iubirii lor și cel care îi face cei mai fericiți părinți din lume. Potrivit Wowbiz.ro, Culiță ar fi scos bani grei din buzunar pentru o săptămână de cazare. Acesta ar fi plătit aproximativ 1.500 de euro pentru o cameră normală, iar prețurile puteau ajunge chiar și la 7.500.

Sursa