Daniel Onoriu o desființează pe fosta iubită: „A devenit amanta unui bărbat de 60 de ani”

Dacă în urmă cu câteva săptămâni se vehicula că nepotul lui Gabi Luncă nu poate trăi fără Isabela, acum pilotul de raliu o atacă direct. Daniel Onoriu o desființează pe fosta iubită, acuzând-o de infidelitate. Declarațiile publice ale bărbatului au o tonalitate gravă. Sunt informații șocante din interiorul fostului cuplu. Fanii celor doi nu se așteptau la astfel de evenimente.

Daniel Onoriu o desființează pe fosta iubită

Scandalul în care este implicată Isabela, fosta iubită a lui Daniel Onoriu, pare că nu mai ia sfârșit. Totul a început în urmă cu mai multe săptămâni, când femeia a obținut un ordin de restricție împotriva pilotului de raliu, ca urmare a unor acte de violență. Bărbatul urma să fie plasat în detenție, din cauză că îl încălcase.

La acea vreme, Daniel Onoriu ar fi susținut că nu poate trăi fără Isabela. Acest lucru i l-ar fi transmis și mamei sale, explicându-i că trebuie să își declare dragostea față de fosta lui parteneră. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat, concret. Cert este că nepotul lui Gabi Luncă a fost preluat de autorități și plasat în arest.

Mai târziu, s-a aflat că acesta ar fi vrut să se sinucidă. Daniel Onoriu și-ar fi anunțat familia, cât timp a stat în arest, că urma să își pună capăt zilelor cu prima ocazie. Totul, din cauza faptului că nu putea suporta gândul de a-și pierde iubita. Se pare, însă, că dragostea nu a durat foarte mult timp.

Daniel Onoriu o desființează, acum, pe fosta lui iubită. Isabela a devenit ținta atacurilor pilotului de raliu, care o acuză că i-a fost infidelă. Bărbatul căreia Isabela i-a devenit amantă ar fi în vârstă de 60 de ani, potrivit declarațiilor nepotului lui Gabi Luncă. Din cauza acestei situații s-ar fi rupt, de fapt, relația de iubire, a susținut sportivul.

„A devenit amanta unui bărbat de 60 de ani”

„Eu i-am cerut ei divorțul prin vară, pentru că de doi ani dormeam singur. Ea dormea pe canapea și eu în pat. I-am spus, înainte să divorțam, să nu mă mai lase singur în pat, că nu îmi place treaba asta. Mă simt trist, mă simt singur. Voiam și eu o să o ating, să facem dragoste că doar eram soț și soție.

Am început să dorm singur și aveam în cap ce mi-a zis ea. Când am agățat-o, mi-a zis că e cu un turc de 7 ani și că de 3 ani nu mai doarme cu el în pat, pentru că nu îl iubește. M-am pus în aceeași situație și mi-am dat seama că nu mă iubea. I-am cerut să divorțăm.

Când eram în spital, nimeni nu-mi dădea nicio șansă. Ea a făcut Covid-19 și a început să se vadă cu Doinița, cu care înainte nu vorbea. Aia mi-a stricat mie viața și a stricat-o pe ea. Aia a făcut-o pe fosta mea să devină ceea ce este astăzi.

Ea (n.r – Isabela) a devenit amanta unui bărbat de 60 de ani, care e căsătorit și are copii. A renunțat la numele de Onoriu pentru a fi amantă. A vrut să se transforme dintr-o femeie serioasă într-un gunoi. Câștigă doar câteva haine și o chirie lunară. Nu are creier, n-am ce să îi fac”, a declarat Daniel Onoriu, pentru Cancan.ro.

Între Daniel Onoriu și Isabela nu mai există șansă de împăcare. Tânăra ar fi explicat cât se poate de clar că, în ciuda tuturor insistențelor, nu vrea să continue relația cu pilotul de raliu. Mai mult decât atât, apropiații acesteia spun că fosta parteneră a nepotului lui Gabi Luncă s-ar fi săturat de crize de gelozie, precum și de acte de violență.

Sursa