Acasă Lifestyle Daniel Balaciu, atras de bărbați?! Dana Roba face dezvăluiri uluitoare: ”Mereu vorbea cu…”
Daniel Balaciu, atras de bărbați?! Dana Roba face dezvăluiri uluitoare: ”Mereu vorbea cu…”

Daniel Balaciu, atras de bărbați?! Dana Roba face dezvăluiri uluitoare: ”Mereu vorbea cu…”

de Administrator

Se complică situația în cazul lui Daniel Balaciu, cel care și-a mutilat și aproape ucis propria soție. Recent, în mediul online, au apărut mai multe speculații potrivit cărora acesta ar fi fost atras, de fapt, de bărbați. Mai mult, chiar și Dana Roba s-a alăturat celor care au lansat acesta zvonuri și spune care ar putea să fie reale. De la ce a pornit totul?

Întorsătură de situație în cazul lui Daniel Balaciu. Se pare că bărbatul și-ar fi pierdut de mult sentimentele pentru soția sa și asta pentru că interesul lui se îndrepta către reprezentanții sexului masculin. În mediul online au apărut mai multe persoane care susțin acest lucru, iar acestora li s-a alătura și fost soție a bărbatului. Iată ce se spune despre gusturile lui Daniel Balaciu.

(CITEȘTE ȘI: DANA ROBA, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE! CINE L-A AJUTAT PE DANIEL BALACIU SĂ ÎȘI PUNĂ PLANUL HALUCINANT ÎN APLICARE, ÎN NOAPTEA ÎN CARE ȘI-A MUTILAT SOȚIA)

„El și-a descoperit latura…”

Daniel Balaciu intra în atenția publică la început de vară, atunci când cu sânge rece își snopea soția în bătaie, lovindu-o cu ciocanul în cap de opt ori și lăsându-o să agonizeze vreme bună până când a chemat ajutoare. De atunci, acesta se află în custodia autorităților, iar acum noi informații au ieșit la iveală despre el.

Chiar pe pagina acestuia de Facebook, în secțiunea de comentarii, a început o discuție între două persoane care susțin că Daniel Balaciu ar fi fost atras, de fapt, de bărbați, acesta fiind și motivul pentru care în ultimul timp căsnicia lui nu mai mergea.

Concret, internauții au spus că fostul soț al Danei Roba își descoperise această înclinație, iar mariajul lui era doar unul pe post de paravan.

„Să-l întrebe cineva de ce nu a mai putut să o suporte pe nevastă-sa, că el și-a descoperit latura s*** cu bărbați. Și da, e b***. Era stresat să nu fie descoperit, să afle societatea, familia lui”, este comentariul lăsat de unul dintre internauți.

„A fost și cu mine, a durat ceva timp până ne-am întâlnit că îi era teamă să nu se afle. Nu mă interesează orientarea lui dar nu este corect față de toți care îl înconjoară și care îl ocrotesc să nu știe de unde provine frustrarea lui”, a spus un altul.

(VEZI ȘI: DANA ROBA, O NOUĂ LOVITURĂ DIN PARTEA LUI DANIEL BALACIU! BĂRBATUL I-A FĂCUT PLÂNGERE LA POLIȚIE: ”LE-A SPUS CĂ…”)

„Vorbesc cu băieții”

Dana Roba, cea care i-a fost soție lui Daniel Balaciu, pare să fie în asentimentul celor din mediul online. La rândul ei, make-up artista spune că ipotezele lansate despre cel care i-a fost partener ar putea să fie reale. Se pare că de ceva timp bărbatul nu mai era interesat de soția lui, iar mereu spunea că vorbește cu băieții.

Mai mult, Dana Roba a mai dezvăluit că acesta nici nu voia să se afișeze în mediul online cu familia și soția sa, în majoritatea postărilor lui fiind alături de alți bărbați, prieteni de fotbal.

„Eu cred că sunt reale. El toată ziua stătea pe telefon, non-stop era pe Facebook. Când îl întrebam cu cine vorbește, el îmi spunea că cu băieții. Ajungeam după 12 ore de muncă și intram în casă, nici nu mă saluta de multe ori. Îl întrebam ce face îmi spunea: Vorbesc cu băieții, nu pot să vorbesc!

Inclusiv în ziua în care a fost ziua noastră de căsătorie, am intrat în casă și i-am zis: Daniel, în ce data suntem astăzi?! Și îmi spune: Sunt pe Facebook, vorbesc cu băieții. I-am spus să se uite la dată și când s-a uitat îmi spune: A ce prost sunt, nu ți-am adus flori, lasă că îți aduc în 14 februarie.

El mereu vorbea cu băieții, nu făcea nimic în casă, dar vorbea cu băieții. El pe Facebook, dacă te uiți el avea postări doar cu băieții de la fotbal. Clar că relația lui cu mine nu mai era una bună”, a declarat și Dana Roba, potrivit WOWbiz.ro.

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu