Acasă Lifestyle Dan Bittman, întâlnire Neașteptată Cu Romică Țociu Pe Litoralul Românesc. Cum A Reacționat Artistul Când Actorul I-a Sărit în Spate
Dan Bittman, întâlnire Neașteptată Cu Romică Țociu Pe Litoralul Românesc. Cum A Reacționat Artistul Când Actorul I-a Sărit în Spate

Dan Bittman, întâlnire Neașteptată Cu Romică Țociu Pe Litoralul Românesc. Cum A Reacționat Artistul Când Actorul I-a Sărit în Spate

de Administrator

În urmă cu două zile, Romică Țociu a postat pe rețelele de socializare un clip video de pe litoralul românesc. Actorul se afla la o terasă când Dan Bittman, împreună cu un prieten, trecerea prin fața localului.

Atunci, Romică Țociu aleargă și îi sare în spate lui Dan Bittman, care, inițial, nu și-a văzut vechiul prieten. Cu o față nedumerită, cântărețul se întoarce și atunci îl zărește pe actorul pus pe glume. Își dă ochelarii jos de la ochi și schițează un gest neașteptat, cum că l-ar lovi pe Țociu.

A fost doar o glumă, cei doi s-au îmbrățișat, iar apoi Romică Țociu i-a arătat lui Dan Bittman că întreg momentul lor a fost filmat.

Fanii lor care au văzut momentul au și reacționat pe Instagram: „Romică, te ții de șotii pe la mare 🤔🤪➡️😂🤔”, „Rare momente între artiști👏dar plăcute 😂”, „Se panicase un pic 😂😂😂”.

Dan Bittman a apărut cu Denise Rifai la mare

Au apărut în emisiuni de televiziune împreună, chiar și la petreceri au fost văzuți socializând, însă de această dată, Denise Rifai și Dan Bittman au fost fotografiați de paparazzi Cancan pe litoralul românesc. Prezentatoarea în vârstă de 37 de ani s-a bucurat de o zi la plajă, alături de artistul de la Holograf.

mbrăcată într-un costum de baie din două piese, jurnalista a înotat în apa mării, a stat și la soare în compania cântărețului, care și-a etalat fizicul la 61 de ani ai săi. Dan Bittman și-a ascuns la un moment dat privirea în spatele unei perechi de ochelari, iar Denise Rifai a optat pentru o pălărie de vară. Imaginile cu cei doi pe litoralul românesc pot fi văzute AICI.

Până la acest moment, nici Denise Rifai, dar nici Dan Bittman nu au făcut declarații despre apariția lor împreună pe litoralul românesc, la plajă.


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Comentarii (11)

Irinel
  •  
25.08.2023, 00:51

Amuzant!

Mada21
  •  
24.08.2023, 23:19

❤️💛💙

Any0205
  •  
24.08.2023, 21:54

Frumos!

Vezi toate comentariile (11)

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu