„Dacă nu era Columbeanu, Monica nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău”

Zilele acestea, Elena Merișoreanu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre soarta lui Irinel Columbeanu. Cântăreața de muzică populară îl compătimește pe fostul milionar, dar dă și o soluție la problema sa: să intervină Monica Gabor, fosta sa soție. Amintind de ajutorul pe care ex-afaceristul i l-a dat și tot ce a făcut pentru ea, îi cere să îl salveze pe tatăl copilului său. 

După ce a avut o avere imensă, o parte mare din ea fiind de la regretatul său tată, John Columeanu, Irinel a ajuns să stea într-un azil pe care nici măcar nu și-l poate permite, din pensia sa infimă. Nu mai punem la socoteală faptul că are poprire pe conturi de la bănci, pentru că nu și-a putut plăti datoriile. În prezent, a ajuns să trăiască din bunătatea celui care deține azilul, Ion Cassian, dar și a oamenilor care au donat. Până și fiica sa, Irinuca, și-a spart pușculița pentru a-i da o mână de ajutor tatălui, dar Monica Gabor, nu.

Irinel Columbeanu trăiește la azil / Foto: Captură Video

Elena Merișoreanu, apel către Monica Gabor

Artista îl compătimește pe Irinel Columbeanu și încă speră că Monica Gabor îl va ajuta. Pentru a o încuraja să facă un asemenea gest, a ținut să amintească de începuturile actualei doamne Pink, pe care milionarul a luat-o de când era doar o elevă de liceu:

„N-a știut să-și gestioneze banii și averea pe care a avut-o. Pentru că el era dator la bănci și era normal să rămână fără bani. Monica dacă ar avea bun simț și ar fi un om cu puțină credință în Dumnezeu ar trebui să-l ajute, dacă nu era Columbeanu Monica nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău. Îmi păre rău de el, e bătrân, dar sper că o să-l ajute.

Ar trebui pentru că el a crescut fata până la o vârstă, a cheltuit foarte mult. Păcat că a ajuns până la vârsta asta să trăiască din mila altora”, a spus Elena Merișoreanu pentru Viva.

(CITEȘTE ȘI: Elena Merișoreanu, detalii neștiute despre soțul ei, după 50 de ani de căsnicie: „Nu ne mai interesează unul de altul…”)

Monica Gabor s-a căsătorit în secret

În cartea sa, fostul afacerist a vorbit despre Monica Gabor de parcă ea deja s-a căsătorit cu Mr. Pink. Cei doi sunt împreună de mai bine de 10 ani, iar între ei este o diferență de vârstă de 11 ani. Împreună, o cresc pe Irinuca, fiica lui Irinel.

„Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a spus Irinel Columbeanu.

(CITEȘTE ȘI: Cum a reacționat Elena Merișoreanu la aflarea veștii că va deveni străbunică. Motivul pentru care nepoata ei a ținut sarcina ascunsă)

Sursa