Curg reacțiile după ce Keo și Misty și-au amânat nunta:” Se fofilează, nu vrea să o ia, săraca”

Keo (45 de ani) și Misty (33 de ani) formează un cuplu de aproximativ opt ani și de cinci ani sunt părinții unei fetițe pe nume Arya. Deși au declarat în mai multe rânduri că vor ajunge în fața altarului, momentul mult așteptat a tot suferit amânări. În cadrul unui interviu, partenera de viață a artistului a dezvăluit care este motivul pentru care cei doi încă nu s-au căsătorit în toți acești ani.

După relația controversată pe care a avut-o cu Andreea Bălan, Keo și-a găsit liniștea lângă Misty, femeia care este alături de el și care i-a dăruit un copil. De opt ani, cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, iar anul acesta se vor căsători, însă nu există o dată sigură momentan, după cum a dezvăluit blondina.

Din cauza faptului că nunta a fost amânată, Misty a fost pusă în fața unor comentarii răutăcioase.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Keo după tripla intervenție chirurgicală: ”Sunt niște dureri!”

Keo, alături de Mistu / foto: Facebook

Misty, declarații despre criticile pe care le-a primit la adresa ei: „A devenit inconfortabil”

În cadrul unui interviu, iubita artistului a declarat că a fost aspru criticată de multă lume din cauza faptului că nunta nu a mai avut loc. Mai mult decât atât, Misty susține că toate aceste comentarii au devenit inconfortabile pentru ea.

„A devenit inconfortabil. Aceeași întrebare tot timpul, aceleași fofilări. De fapt, nu am nici o dată sigură. Cu siguranță, când se va întâmpla, se va afla. Vor fi niște momente frumoase și importante în viața noastră, pe care o să vrem să le împărtășim cu publicul care ne apreciază și ne este alături. Îmi este inconfortabil, pentru că nu am un răspuns să dau și de aici pornesc toate zvonurile: «Se fofilează, nu vrea să o ia, săraca de ea!». De aici tot felul de zvonuri cum că: «Ea vrea, săraca, dar nu vrea să o ia!». Acestea sunt lucrurile care mă deranjează, dar, în același timp, caut să nu le aflu, însă ajung fără să vreau la urechile mele, se găsește cineva să îmi zică: «Ai văzut ce a zis?»”, a declarat Misty, pentru Ego.

VEZI ȘI: Ce se întâmplă cu vila în care Andreea Bălan a stat cu Keo! Duplexul valorează peste 250.000 de euro

Sursa