Cum s-a pozat Loredana Groza lângă bradul de Crăciun. Cântăreaţa a lăsat multe la vedere, internauţii au observat imediat

Cu ocazia sfintelor sărbători de iarnă, tot mai multe vedete autohtone s-au pozat în jurul bradului frumos ornat, alături de familie și prieteni, pentru a le ura fanilor lor cele mai călduroase mesaje. Loredana Groza lovește din nou. În ce ipostază s-a fotografiat celebra divă, de Crăciun.

Loredana, apariție incitantă de Crăciun

Loredana Groza nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind una dintre cele mai controversate artiste ale României. Cu o carieră fulminantă de mai bine de 20 de ani în showbiz, celebra cântăreață este îndrăgită de milioane de români din toate colțurile țării.

De câțiva ani, Loredana este extrem de activă și pe rețelele sociale, acolo unde face furori în rândul urmașilor lui Adam, postând cele mai incitante și controversate fotografii, ce o surprind pe divă în ipostaze cel puțin inedite.

Cu ocazia zilei de Crăciun, Loredana le-a pregătit fanilor săi cel mai frumos cadou. Vedeta s-a fotografiat în fața bradului împodobit, purtând o ținută menită să aprindă imaginația domnilor.

Mai exact, blondina s-a lăsat imortalizată de camera foto, pozând într-o cămașă de noapte din satin roșu, cu un halat fin pe deasupra, ținută ce i-a lăsat la vedere picioarele lucrate și bustul generos.

Desigur, detaliile fotografiei au fost foarte bine plănuite, întrucât Loredana și-a aranjat părul, s-a coafat și s-a machiat, purtând un colier elegant, din aur, la gât.

„Crăciun Fericit!🙌🏼🎄🎅🏻💫🎁💖Vă mulțumesc pentru dragostea si loialitatea voastră!🙏🏻 Dumnezeu să vă binecuvânteze!🙌🏼”, a fost mesajul apărut pe pagina de Instagram a Loredanei Groza.

Citește și Cum a apărut Loredana Groza la un concert. Cei prezenţi au crezut că nu văd bine. Decolteul artistei a arătat prea multe

Loredana și fiica ei, cele mai frumoase poze de Crăciun

Pe lângă fotografiile cu ea, Loredana le-a făcut o surpriză fanilor, pozând alături de fiica ei, Elena, și cățelul lor, Nichi, în fața bradului de Crăciun. Admiratorii divei i-au transmis foarte multe mesaje călduroase, de felicitări.

„Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare.
CRĂCIUN FERICIT!

Crăciun binecuvântat, minunatelor!

Așa se așteaptă nașterea Domnului! Cât mai sexy👏👏👏

O inima și un suflet bun și cald, lângă un bradulet generos!

Crăciun fericit, multă sănătate!

Sărbători cu bine și frumos, Lore!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Loredana, pe rețelele sociale.

Citește și Alimentele pe care Loredana Groza nu le mai consumă deloc. Așa își menține silueta la 52 de ani

Sursa