Cum l-am surprins pe Cătălin Bordea cu 24 de ore înainte să divorțeze! E dărâmat, s-a uscat pe picioare

Cătălin Bordea este, începând de astăzi, 13.07.2023, un om liber. S-a despărțit cu acte de cea care i-a fost parteneră un deceniu, recunoscând „în gura mare” informațiile furnizate de CANCAN.RO. Totuși, publicația noastră are imagini exclusive cu juratul de la iUmor, realizate chiar cu 24 de ore înainte de pronunțarea oficială a divorțului. În ce manieră și-a petrecut ultimele clipe în calitate de om însurat?🧐 Aflați în rândurile de mai jos. Povestea este, categoric, de neratat!

Într-o zi de 13, dar nu marți, comediantul Cătălin Bordea și Livia, cea cu care s-a căsătorit civil în 2014, și-au încheiat, oficial, socotelile. Juratul de la iUmor și PR-ița nu mai locuiau oricum împreună, bruneta alegând să plece din căminul conjugal fără să-i furnizeze lui Cătălin informații despre această speță. CANCAN.RO urmărește atent relația dintre cei doi încă de la începutul anului, atunci când publicația noastră a fost cea care a informat, cu tot cu imagini, că actorul a mers să-și recupereze soția plecată de acasă (vezi AICI detalii). Pe atunci a reușit, însă acum a sunat ceasul despărțiții definitive. Câte „fise” să și bagi?!😕

(NU RATA: DECLARAȚII EXCLUSIVE. Antena 1 nu-l poate executa pe Cătălin Bordea. Super-clauză în contract! „Culmea, banii…”)

Pentru a respecta firul cronologic al desfășurării evenimentelor trebuie menționat că problemele în căminul conjugal al lui Bordea au reapărut în peisajul public luna trecută. Spunem „peisajul public” pentru că, în spatele ușii închise a locuinței lui, comediantul a îndurat multe în ultimul an. Lumea n-a știut. El a tăcut și suferit. CANCAN.RO a făcut publică, însă, plecarea, pentru a doua oară, a Liviei din căminul conjugal (vezi AICI detalii). Tot publicația noastră, la începutul lunii, a dezvăluit că în relația dintre Bordea și Livia a intervenit o a treia persoană care i-a luat, de altfel, mințile brunetei, formându-se, astfel, un triunghi amoros (vezi AICI detalii). Și pentru că am ajuns la final cu scurta trecere-n revistă a întâmplărilor, CANCAN.RO a anunțat, în exclusivitate, despărțirea oficială, cu acte, dintre Livia și Cătălin în urmă cu o zi (vezi AICI detalii). El a recunoscut public, indirect, informațiile prezentate de publicația noastră, iar acum CANCAN.RO divulgă traseul făcut de comediant cu doar 24 de ore înainte de divorțul de la notar.

Cătălin Bordea, mini-relaxare, sub razele soarelui, într-o piscină din Capitală / (Sursa: CANCAN.RO)

Cătălin Bordea forjează menținerea creierului și corpului în echilibru

Cu căștile-n urechi, imaginându-se, probabil, în filmul pieselor care-i gâdilau timpanele, Cătălin Bordea a fost zărit de CANCAN.RO, cu 24 de ore înainte de divorțul oficial, pe un șezlong care aparține unei piscine din Capitală. Singur, însă, atât de singur… Doar cartea, ale cărei file le mai devora din când în când, reușea să-l scoată din transă. Pentru că da, atunci când lua câte o pauză de la ascultatul pieselor ale căror gen doar el le poate ști, Bordea mai citea câte ceva din cartea care-și avea locul pe masa din dreapta lui. A „gustat” o mică doză de relaxare, s-ar putea spune.

Culturalizatul a durat, totuși, vreme de câteva ore. Creierul a fost antrenat, doar că nu-și putea lăsa corpul de izbeliște. Astfel, imediat cum a părăsit locația, Cătălin Bordea a fost dornic de ceva sport în Pădurea Băneasa. A alergat câteva zeci de minute, însă și-a permis și-o pauză de țigară. Viciul e viciu, orice ar fi!

Cu toate acestea, taseul lui nu avea să se oprească. Pe seară, Cătălin Bordea, în zona în care locuiește, a dat de o spălătorie auto care-l cam chema. Comediantul a răspuns afirmativ și și-a curățat, în voie, bolidul pe care-l deține. Imediat după, Cătălin a urcat în locuința sa și nici măcar o mișcare n-a mai fost identificată în perimetrul căminului pe care-l împărțea, odinioară, cu cea care i-a fost soție circa 10 ani.

Comediantul nu renunță la sport nici în cele mai grele zile pe care le trăiește / (Sursa: CANCAN.RO)

(VEZI ȘI: Primele declarații crunte ale lui Cătălin Bordea: „Cancerul a recidivat. Am probleme personale mari”. Dezvăluiri nefardate despre viața personală. EXCLUSIV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa