Cum au reacționat copiii Danei Chera când aceasta s-a recăsătorit și a rămas însărcinată. Cum se înțeleg cu tatăl vitreg

Dana Chera, dezvăluiri despre cum au primit copiii ei cu Bogdan Grecu vestea recăsătoriei cu un alt bărbat și faptul că vor avea o surioară. Jurnalista a mai adus pe lume o fetiță, la vârsta de 40 de ani, uimind multă lume din jurul său.

Dana Cheru, dezvăluiri despre al doilea soț, al treilea copil și reacția copiilor ei din căsnicia anterioară

Dana Chera i-a lăsat fără cuvinte pe mulți telespectatori când anunța în 2018, la Antena 3, postul unde lucra, că nu se mai numește Grecu, ci Cheru. Ulterior, a ieșit la iveală că s-a despărțit de Bogdan Grecu, după 20 de ani de mariaj și că în viața sa a apărut un alt bărbat, cu care s-a căsătorit și a rămas însărcinată.

La 40 de ani, Dana Chera a devenit mamă a treia oară, a unei fetițe pe nume Ana. Din căsnicia cu Bogdan Grecu îi are pe Maria și pe David, care la momentul divorțului aveau 14 și 11 ani. Aceștia nu au avut o reacție furibundă când au aflat că mama lor va începe o nouă poveste de dragoste și că le va mări familia.

”Copiii noștri mari: Maria, Dan (fiul noul soț, n.r) și David, sunt extrem de înțelepți și buni și ei stiu că ținem la toți la fel. Au primit-o pe Ana cu dragoste și o ocrotesc”, a declarat Dana Chera pentru Viva.ro

Jurnalista a mărturisit și cum se înțeleg David și Maria cu tatăl lor vitreg. Cei doi frați nu ar fi avut o reticență în a-l cunoaște și au dezvoltat chiar o relație strânsă. Astfel, acum sunt cu toții o adevărată familie, care se bucură de liniște și armonie.

”Suntem o familie. Așa ne-am dorit să fim și așa suntem. Nu mi-a lăsat Dumnezeu în gând neliniște, în privința asta. Și lucrurile au stat așa de la început”, a mai transmis Dana Chera  pentru sursa citată.

Cine este al doilea soț al Danei Chera

La doar o lună de la divorțul de la notar, de Bogdan Grecu, Dana Chera s-a căsătorit cu un medic stomatolog din Pitești, pe nume Adrian Chera. De cum a rămas însărcinată, Dana Chera s-a retras din TV, pentru a sta în concediu maternal.

După ce a terminat concediul, Dana Chera a primit oportunitatea de a lucra la Medika TV, după care la Etno TV, iar de aici s-a îndreptat către Metropola TV. În prezent, viața sa este foarte aglomerată, dar se bucură mai mult de familie decât o făcea înainte.

”O zi e, din capul locului, plină! Ana merge la grădiniță, dimineața. Copiii mari pleacă, pe rând, la școală. Punem masa, strângem masa. Mai bem o cafea. Gătesc, calc, pun la spălat. Adi merge la cabinet”, a mai spus Dana Chera pentru Viva.ro

Sursa