Cum Arată Bolidul De Lux Pe Care L-au Cumpărat Gabriela Cristea și Tavi Clonda. „Bine Ai Venit în Familie”

Tavi Clonda este cel care a prezentat mașina, iar soțul Gabrielei Cristea a mărturisit că aștepta acest moment de 15 ani. Este vorba despre un Mercedes GLE 400.

„De 15 ani aștept momentul ăsta, dar n-am renunțat și uite că se îndeplinește. O să fie senzațional! Ne-a ajuns visul! Sper să nu dați cu hate și să vă bucurați! Bine ai venit în familie! Este superbă! Pielea asta cum ne-am dorit! Important e să fim sănătoși! Știți cum se cheamă această prințesă Alba ca Zăpada”, a declarat Tavi Clonda, potrivit Spynews.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, împreună cu fetițele lor, locuiesc într-o vilă cu piscină. Soțul prezentatoarei TV a mărturisit că dacă ar vinde casa, ar primi suma de 900.000 de euro.

„Dacă vine cineva cu 900.000 (n.r. – euro) ți-o dau acum. (…) Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. (…) Nu se măsoară în camere, am 8 băi, dacă o fac și pe aia de afară. (…) Terenul de 1.000 de metri și amprenta e undeva la 330.

Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât și, practic, ambele fetițe s-au născut aici”, a mărturisit Tavi Clonda, la Xtra Night Show.

Cum face Tavi Clonda bani

Tavi Clonda are mai multe surse de venit și spune că orice câștig este binevenit. Soțul Gabrielei Cristea a dezvăluit într-un interviu pentru ego.ro cum face bani.

„Anul acesta împlinesc 10 ani cu proiectul meu de coveruri, Tavi Clonda band. Am scos un supercolaj, e pe canalul meu de YouTube, pe Tavi Clonda. E un colaj latino-balcanic, e un proiect așa deosebit. E în colaborare cu Willmark. Cu el am lucrat la acest proiect pe partea de coregrafie. E foarte mișto. Acum să fie evenimente, să fie treabă pentru că meseria mea este de cântat. Acum că sunt și influencer, vloge.

Am început daily vlog care a început să meargă foarte bine. Sunt lucruri, dar știi cum, veniturile din ziua de azi nu trebuie să vină dintr-un singur loc pentru că se duce acolo și nu mai ai nimic. Așa că dacă câștigi din mai multe părți, și îți face și plăcere, te și pricepi, combini utilul cu plăcutul și atunci este ok”, a declarat artistul pentru sursa mai sus-menționată.


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Comentarii (4)

emy69emy
  •  
17.08.2023, 18:49

Bravo lui…a muncit pentru ea✌️

Ion3laClaudia
  •  
17.08.2023, 18:07

Bravo lor felicitări

N3gry90
  •  
17.08.2023, 18:00

Ne lăudăm cu mașini scumpe și viața de lux…

Vezi toate comentariile (4)

Sursa