Cum a scăpat, de fapt, Oana Roman de kilogramele în plus. Vedeta a dezvăluit secretul, nu face sport și nu ține regim

Oana Roman le-a povestit fanilor cum a reușit să scape de kilogramele nedorite. Celebra vedetă a dezvăluit secretul care a ajutat-o în procesul de slăbire. Fosta prezentatoare de televiziune se simte bine în pielea sa și este mulțumită acum de noua imagine. Bruneta a subliniat că a ajuns la alte măsuri mai mici fără să facă sport. „Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani”, a subliniat ea.

Cum a reușit să slăbească Oana Roman: care este secretul vedetei?

Oana Roman și-a schimbat imaginea și a reușit să slăbească. După ani mulți în care a fost criticată pentru kilogramele în plus, vedeta a reușit să facă o modificare majoră.

Cea din urmă a susținut că a reușit să scape de nu mai puțin de 25 de kilograme din 2019 până acum. Vedeta a povestit că a fost un proces lung, cu tratamente și o dietă.

Ea nu s-a sfiit să le spună fanilor pe rețelele de socializare despre sacrificiile făcute în tot acest timp. Fosta prezentatoare de TV în vârstă de 46 de ani a slăbit fără să facă sport. Medicul său i-a interzis mișcarea pentru că are la activ o operație riscantă.

,,De asta singura variantă pentru mine sunt procedurile”

„Eu nu pot să fac sport, pentru că am avut o operație foarte gravă după ce am născut, era să mor, am o operație foarte mare la abdomen, ceea ce îmi interzice să fac mișcări prin care să-mi folosesc mușchii abdominali, pentru că am risc de complicații foarte mari.

Deci eu nu pot să merg la sală, nu am voie nici să alerg, pot să merg pe jos, ăsta e singurul lucru pe care pot să-l fac. De asta singura variantă pentru mine sunt procedurile, ca să nu-mi pun viața în pericol”, a povestit vedeta, care e foarte atentă la regimul ei alimentar.

Ce dietă a urmat?

Bruneta a susținut că respectă o anumită dietă unde trebuie să facă o pauză de 16 ore între ultima masă din zi și prima masă din a doua zi. Mai mult decât atât, fosta moderatoare mănâncă doar la ore fixe.

,,Ideea e să existe o pauză de 16 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi, de aceea eu nu am niște ore fixe. Dacă mănânc seara la opt, a doua zi mănânc la prânz, pe la 13.00, 14.00, ideea este să respectăm acest interval de 16 ore, în care să nu mâncăm nimic solid și nimic cu zahăr.

Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani. Cu dietă și proceduri am o siluetă care nu e perfectă, dar de care sunt foarte mulțumită. Progresul realizat în ultimii ani este notabil”, a continuat ea.

Sursa