Cum a fost surprinsă Geanina Ilieș după ce a fost văzută în compania lui Gică Popescu. Imaginile zilei cu frumoasa vedetă FOTO EXCLUSIV

Cum a fost surprinsă Geanina Ilieș, după ce a fost văzută în compania lui Gică Popescu, la un local retras din zona Corbeanca. Paparazzi Playtech.ro au fotografiat-o pe divă chiar după ce a reușit să taie de pe lista una dintre sarcinile ce trebuiau duse la capăt înainte de sosirea sărbătorilor de iarnă. Imaginile zilei cu frumoasa șatenă.

Geanina Ilieș, în compania lui Gică Popescu

Geanina Ilieș, una dintre cele mai elegante vedete din lumea showbiz-ului românesc, a fost văzută, recent, în compania lui Gică Popescu, în comuna Corbeanca, de lângă Capitală. Fostul fotbalist și diva au fost fotografiați de către paparazzi Mediaflux într-un restaurant/cafenea, la ora 09:00.

Discuția dintre cele două persoane publice s-a întins pe aproximativ o oră. Nu știm despre ce au vorbit Gică Popescu și fosta prezentatoare de televiziune. Cert este că, potrivit sursei citate, Geanina Ilieș a fost mult mai implicată în convorbire decât partenerul său de discuție.

De altfel, fostul fotbalist a rămas îmbrăcat într-un cojoc gros la masă, deși în interior nu avea cum să îi fie frig. Poate că a fost un semn al menținerii unei distanțe față de Geanina Ilieș. Totuși, acest aspect rămâne doar la nivel de speculație. După discuția de o oră, Gică Popescu s-a urcat rapid în mașină și a pornit spre București.

Frumoasa șatenă nu a mai zăbovit multă vreme în zonă. În scurt timp, s-a urcat și ea în mașină, cu gândurile la problemele pe care trebuia să le rezolve pe parcursul zilei. Paparazzi Playtech.ro au surprins-o în Capitală, după întâlnirea pe care a avut-o cu celebritatea din sport. Ce a făcut Geanina Ilieș în București.

Cum a fost surprinsă Geanina Ilieș

Geanina Ilieș, transformare spectaculoasă, după apariția alături de Gică Popescu în București. Fosta prezentatoare de televiziune a fost surprinsă de către paparazzi Playtech.ro ieșind dintr-un salon de înfrumusețare, din zona de nord a Capitalei. Vedeta avea unghiile proaspăt făcute.

Este foarte posibil ca diva să își fi făcut manichiura chiar la propriul său salon de înfrumusețare. După ce a renunțat să mai prezinte știrile, frumoasa șatenă a decis să investească mai mult în afacerile sale. Potrivit declarațiilor pe care le-a făcut chiar ea pentru redacția Impact-Playtech, business-ul deschis în domeniul cosmeticii merge chiar foarte bine.

Totul a început sub forma unui hobby. Geanina Ilieș a hotărât să investească în zona de înfrumusețare, deschizându-și un salon care, după opt ani de zile, se pare că îi aduce bani frumoși. Au fost perioade și perioade, a recunoscut fosta prezentatoare de televiziune. Acum, însă, lucrurile s-au așezat, astfel încât vedeta se bucură de succes.

Geanina Ilieș a decis să-și facă unghiile într-o nuanță nude. Diva a vrut să se asigure, cel mai probabil, că manichiura sa se va potrivi perfect la orice ținută purtată în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără îndoială, atentă la detalii, frumoasa șatenă va arăta țiplă de Crăciun și Anul Nou!

Sursa