Cum a apărut un tânăr pe plajă la Neversea 2023. I-a uimit pe toți cu felul în care a venit ”îmbrăcat”

Cum a apărut un tânăr pe plajă la Neversea 2023, care se desfășoară în intervalul 6 – 9 iulie. I-a uimit pe toți cu felul în care a venit “îmbrăcat” la evenimentul de pe litoralul românesc care a ajuns la ediția cu numărul 5.

Ce a purtat un tânăr la festivalul Neversea 2023. I-a luat prin surprindere pe petrecăreți cu apariția sa ieșită din comun

Festivalul Neversea 2023 și-a deschis porțile în urmă cu două zile, petrecăreții din România, dar și din alte colțuri ale lumii bucurându-se de line-up incendiar și bogat. Evenimentul nu este numai despre muzică, ci și despre haine.

Toată lumea se gândește la acest aspect, chiar dacă totul se desfășoară mai mult noaptea. Acest lucru a fost luat în calcul și de un tânăr care i-a luat surprindere pe petrecăreți cu apariția sa complet ieșită din comun.

Acesta a bifat cea mai ciudată costumație de pe plaja de la Marea Neagră. Potrivit cancan.ro, a avut o apariție excentrică după ce a renunțat la haine. A purtat doar un șort colorat și o pereche de saboți, accesorizați cu șosete negre.

Și nu doar ”ținuta” sa este cea care a atras atenția, ci și faptul că a venit la Neversea 2023 cu nămol pe față, pe picioare și pe piept. În plus, tânărul a folosit o culoare fosforescentă în zona ochilor, dar și în dreptul sânilor.

De asemenea, părul său a fost ”pictat” într-un roz prăfuit, demonstrând că știe cum să iasă în evidență. Cel mai probabil tânărul și-a creat amintiri de neuitat pe plaja celui mai mare festival din Europa organizat pe plajă.

Tânărul de la Neversea 2023
Ținuta purtată de tânărul de la Neversea 2023. Sursa foto: cancan.ro

Neversea 2023, o experiență de neuitat

Neversea 2023 este și anul acesta o experiență de neuitat pentru iubitorii de muzică, voie bună și distracție până-n zori. Festivalul are loc pe plaja cu același nume de la malul Mării Negre începând de la orele după-amiezii.

Petrecăreții își dau întâlnire timp de 4 zile și 4 nopți pe litoralul românesc, unde se bucură de melodiile artiștilor preferați, fie că este vorba de cei din România, fie de cei din străinătate. Organizatorii evenimentului promit o experiență de neuitat.

Mai mult decât atât, la festival vor fi prezenți numeroși DJ internaționali de renume. Aceștia vor urca pe cele 5 scene care au fost amplasate pe plajă. Evenimentul aduce în fața oamenilor peste 150 de artiști muzicali importanți.

Sursa