Tânărul nu a renunțat la muzică, ci a făcut primii pași spre o carieră de invidiat în acest domeniu. Acum, pe rețelele de socializare, Alessandro Mucea se bucură de lansarea primei sale piese din carieră, „Atât de sus”, compusă de Marius Moga.

Alessandro Mucea: „Vreau să le mulțumesc din suflet celor implicați”

„Dragilor, visez la acest moment încă din timpul concursului SuperStar! Și iată… a sosit! Vineri, 19 mai, va fi lansată prima mea piesa „Atât de sus”. Vreau să le mulțumesc din suflet celor implicați: Marius Moga și colegii de la @universalmusicromania pentru munca depusă, pentru atenția la detalii și suport!

Sper ca mesajul meu să ajungă la voi, căci prin această piesă am vrut să vă ofer o parte din sufletul meu, din drumul meu, din visele și năzuințele mele!”, scria pe rețelele de socializare, acum câteva zile, Alessandro Mucea.

Totodată, câștigătorul de la „Superstar România” 2021 anunța că are mari planuri de viitor în muzică: „Să știți că de muncă a fost destul de mult, mai avem și alte câteva piese aproape gata de lansare”, a adăugat el, conform protv.ro.

Cine e Cine e Alessandro Mucea, câștigătorul de la „SuperStar România” 2021

În septembrie 2021, Alessandro Mucea a urcat prima dată pe scena de la „SuperStar”, acolo unde a interpretat melodia „La Boheme” a lui Charles Aznavour. I-a convins din prima pe jurații care l-au trimis în etapa următoare.

„Extraordinar! Lasă-mă să te iau în brațe, pe mine m-ai terminat! Așa o surpriză n-am primit demult. Ești un munte de emoție”, a spus Smiley la final, fiind profund impresionat de interpretarea tânărului. „Prietenul meu, indiferent de ce se întâmplă astăzi aici sau în concurs, tu nu ești de lăsat pe drum 100%. Minunat, minunat!”, i-a spus Carlas Dreams.

Concurentul are 19 ani și locuiește în localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Conform declarațiilor pe care el le-a făcut la Pro TV acum aproape doi ani, acestuia îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Spunea despre el că e o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat.

Când era prin clasa a VII-a a participat la un concurs local de talente. După ce a cântat, cei care au filmat i-au spus că s-a spart obiectivul camerei. Acest lucru l-a marcat pe Alessandro și din acest motiv nu a mai cântat un an de zile.

Sursa