Cu ce se ocupă acum prima iubită a lui Dani Oţil. Locuieşte în America, orice bărbat şi-ar dori aşa o femeie: „Am devenit regele unui grup”

Cu ce se ocupă acum prima iubită a lui Dani Oţil. Datorită ei, a devenit regele grupului său de prieteni. Gestul tinerei, făcut pe întuneric, l-a marcat pe viață pe celebrul prezentator de televiziune. A recunoscut că a vorbit ultima dată cu fosta sa parteneră înainte de a se căsători cu modelul de succes Gabriela Prisăcariu.

Cine este prima iubită a lui Dani Oțil

Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din țara noastră. Românii își încep dimineața cu el, de luni până vineri, în cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzat de Antena 1. Vedeta se bucură, în prezent, de multă popularitate. Însă nu a fost întotdeauna așa.

Dani Oțil nu obișnuia să fie respectat nici măcar în grupul de prieteni. Prezentatorul de televiziune a făcut mărturisiri picante despre trecutul său. Mic și timid, a reușit să se facă remarcat abia după ce a fost implicat într-o relație romantică cu o fată mai mare cu câțiva ani de zile.

Prezentatorul de televiziune petrecea mult timp la țară, motiv pentru care cei doi prieteni ai săi (Robi și Răzvan) îl considerau „țăranul grupului”. Într-o vară, a cunoscut o fată pe nume Camelia, despre care vedeta spune că era mult mai mare decât el. A fost prima lui iubită.

„A fost primul meu sărut… Ea a făcut pasul”

Datorită Cameliei, Dani Oțil a reușit să câștige respectul prietenilor săi. Gestul pe care tânăra l-a făcut pe întuneric l-a marcat pe viață pe prezentatorul de televiziune. Și acum povestește cu uimire despre evenimentul ce s-a petrecut atunci.

„M-a pupat cu limba. A fost primul meu sărut cu limba. A fost ceva… M-am întrebat dacă nu cumva-mi iese prin urechi. Da, nu știam ce… Ea a făcut pasul.

A stins lumina din Căminul Cultural, în timp ce jucam tenis de masă. Eram la ultima minge. M-a căutat prin întuneric. Știa unde să vină, eram la serviciu. Bine, pe mine dacă mă întrerupi la ultima minge și sunt și în avantaj, poți să-ți iei un pumn în gură. Întâmplător, n-am dat, pentru că s-a stins lumina.

A fost un șoc pentru mine. S-a înfiripat ceva”, a dezvăluit Dani Oțil, în legătură cu prima sa iubită.

Cum a devenit Dani Oțil „rege” în grupul de prieteni

Relația nu a dăinuit, fiindcă bunica acestuia o privea pe fată drept „un fel de Satana”. Vedeta a recunoscut totul într-un episod dintr-un podcast, publicat în urmă cu puțin timp. Pentru a fi sigură că idila nu va dura, bunica lui Dani Oțil a inventat o poveste ce ar fi trebuit să fie în defavoarea acestuia. Numai că lucrurile nu au funcționat tocmai astfel.

„Bunica, pentru a opri această idilă, i-a spus o poveste mamei mele. Nu știm cum a ajuns la mama. Mama a luat povestea și a spus-o mamei lui Răzvan. Dar a fost pentru prima dată când am simțit că mă respectă. Ideea este că au venit ăștia doi (Robi și Răzvan – n.r.) și m-au scos la un Pepsi. Pentru prima dată în istorie, au plătit ei. Și s-au pus ei așa și au zis: „Zi! Cum a fost?”.

Povestea s-a întors și a trebuit să o verific acasă. Deci, eu am fost sechestrat de surorile respective, că tipa avea și o soră, și m-au dus la un sălaș. Am fost sechestrat acolo două zile și două nopți, legat în lanțuri și abuzat sexual de cele două surori. Vă dați seama? Să contrazic această poveste… sau să devin regele unui grup? Am devenit regele unui grup”, a povestit mult îndrăgitul prezentator de televiziune, în podcastul lui Horia Brenciu.

Cu ce se ocupă acum prima iubită a lui Dani Oţil

Dani Oțil a recunoscut că a mai purtat discuții cu Camelia, chiar dacă acum trăiește în Statele Unite. Ultima conversație au avut-o înainte ca prezentatorul de televiziune să se căsătorească cu modelul Gabriela Prisăcariu. Potrivit declarațiilor vedetei de televiziune, Camelia este stripteuză profesionistă.

„O salut și acum. Este stripteuză profesionistă undeva în America. Nu pot să spun orașul. Camelia o chemă, știe ea. Mi-a scris, că am zis de două ori la televizor de ea. (…) Noi ne-am scris la un moment dat, înainte să mă căsătoresc. Am descoperit din poze că se ocupă cu asta. O face la nivel profesionist”, a dezvăluit Dani Oțil despre prima lui iubită.

Prezentatorul de televiziune a ținut să precizeze că nu știe 100% sigur dacă aceasta este meseria din care femeia își câștigă banii. Din materialele publicate pe rețelele sociale, însă, asta lasă de înțeles.

Sursa