Cu ce boală a fost diagnosticată fiica lui Irinel Columbeanu: “Monica mi-a comunicat prin telefon”

Irinel Columbeanu, noi detalii despre fiica lui, Irina Columbeanu, care din 2018 este stabilită în SUA cu mama ei, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink. Adolescenta a trebuit să se deplaseze peste Ocean după ce a fost diagnosticată cu o boală și avea nevoie de operație.

Boala cu care a fost diagnosticată Irina Columbeanu în 2018

Irina Columbeanu este în prezent o adolescentă în toată firea. În SUA duce o viață mai ușoară alături de mama sa , iar la cei 16 ani pe care îi are deja conduce o mașină, acest lucru fiind permis de legislația din State. De cinci ani trăiește peste Ocean, iar tatăl său a spus de curând motivul mutării ei, din România, peste Ocean.

În 2018, Irina Columbeanu a trebuit să plece la mama sa după ce medicii i-au descoperit afecțiunea numită șalazion. Monica Gabor și-a dorit ca fetița ei să beneficieze de atenția unor medici buni din SUA. Irinel Columbeanu și-a dat acordul și recunoaște că s-ar fi așteptat ca fiica lui să revină în țară. Însă, și-a dat seama cu timpul că i-ar fi mai bine adolescentei în America.

”Nu (nu a fost dezamăgit că Irina nu a mai revenit acasă, n.r).  Eu am fost de acord cu ceea ce îmi solicitase Monica și soțul ei, Mr. Pink, în legătură cu Irina. Lucrurile s-au întâmplat fiindcă așa a trebuit să se întâmple.

Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă, adică avea o afecțiune, șalazion se cheamă, și mi-a spus că a dus-o ea la un doctor foarte renumit acolo și că acel doctor nu vrea să o opereze pe Irina până nu îi prezintă o procură din partea tatălui.

(…) Mi-a venit ideea să tipăresc acea procură, am semnat-o și am citit-o în fața camerei de luat vederi a telefonului meu, în limba engleză (…) I-am dat mesaj Monicăi și i-am spus că în legătură cu ce m-a rugat ea și Pink sunt de acord. Eu m-am gândit că o țară care este atât de permisivă este o țară în care Irina merită să crească”, a explicat Irinel Columbeanu, în emisiunea ”După faptă și răsplată”, de la Metropola TV.

Irinel Columbeanu vorbește des cu fiica lui

Chiar dacă se află la depărtare de tatăl ei, Irina Columbeanu ține o legătură strânsă cu Irinel Columbeanu. Acesta mai spune că tânăra îl contactează foarte des, se interesează de starea lui de sănătate, iar ea la rândul său îi oferă detalii despre cum se mai simte.

”Da (vorbește des cu fiica lui, n.r). Nu, n-am simțit acest lucru niciodată ( că Irina s-a îndepărtat de el, n.r)”, a mai precizat fostul om de afaceri pentru sursa menționată, întrebat fiind despre legătura lui actuală cu Irina.

Fostul milionar de la Izvorani a făcut aceste mărturisiri la câteva săptămâni după ce a ajuns la un azil de bătrâni, din Ghermănești. În același loc a stat și tatăl său. Cheltuielile îi sunt suportate de prieteni, deoarece nu are încă o pensie. Irina Columbeanu i-a sărit și ea în ajutor, trimițându-i 200 de dolari, din economiile ei.

Sursa