Cu cât vinde Zanni un tablou desenat de el, pe TikTok. Poate să facă un trai din asta lejer VIDEO

Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Zanni se bucură de mult succes în mediul online, după ce a câștigat Survivor All Stars! Trapper-ul este învingător a două sezoane Survivor, așa că s-a ales cu sume frumoase pe care le-a cheltuit cum a știut el mai bine. Și-a cumpărat o casă și are de gând să-și clădească o afacere, pentru a avea câștiguri bune în viitor. A preferat să se retragă puțin din mediul online, să se refacă după lunile petrecute în jungla dominicană. Recent, i-a luat pe toți prin surprindere după ce le-a arătat un talent ascuns de-al lui. Poate să facă un trai din asta lejer!

Zanni s-a retras puțin de pe internet și a încetat să fie la fel de activ precum altădată, cel mai probabil pentru că a vrut să se liniștească după lunile petrecute în jungla dominicană. Nu i-a fost ușor la Survivor, însă a reușit să se întoarcă acasă cu premiul cel mare.

Nu a fost pentru prima dată când a câștigat competiția de la Pro TV, el fiind și învingător în sezonul 2, când emisiunea era difuzată la Kanal D. Cu banii de atunci, artistul și-a luat casa în care stă acum, iar cu banii câștigați după sezonul All Stars, trapper-ul își va pune la cale o afacere bănoasă.

Zanni și-a pus talentul la treabă și s-a apucat să deseneze / Foto: Captură Video

Ce preț are un tablou realizat de Zanni

Până atunci, a ținut să le arate tuturor pe internet cu ce își mai ocupă timpul, atunci când nu este activ pe rețelele de socializare. Pe lângă muzică, Zanni este talentat și la desen. Acesta s-a filmat în timp ce desena un tablou, care are o însemnătate aparte în mintea lui. Le-a dezvăluit fanilor că este de vânzare, iar prețul este de 350 de euro. S-a ales cu o mulțime de comentarii de susținere, iar fanii l-au felicitat pentru ambiția lui.

„Vărul nostru preferat se pricepe la toate. Foarte mișto desenul!”, a fost un comentariu.

Talent, nu glumă. Există ceva oare la ce să nu te pricepi tu Zannidache?”, a spus altcineva.

„Doamne ferește, dar câte calități/talente mai poți avea???”, a mai scris o altă persoană.

Există ceva la care să nu te pricepi?”, a continuat alt fan.

Sursa