Crimă terifiantă în Oradea! O femeie a fost găsită moartă într-o remorcă

Cadavrul unei femei a fost descoperit într-o remorcă în parcarea unui bloc din Oradea, în timp ce o altă femeie a fost găsită în același loc, grav rănită, dar încă în viață. Polițiștii și criminaliștii sunt la fața locului și desfășoară investigații, indicând posibilitatea unei crime. Există suspiciuni că cele două femei ar fi fost victime ale proxeneților, conform Digi24. 

Conform primelor informații, cadavrul unei persoane a fost descoperit într-o remorcă parcată, ascuns într-o valiză acoperită cu nisip. Autoritățile au securizat zona și au început colectarea probelor pentru investigație.

Citește și: DOLIU ÎN LUMEA MUZICII! RAPPERUL KARAR RAMADAN, ÎMPUȘCAT MORTAL ÎN TIMPUL UNEI AMBUSCADE

Crimă descoperită în Oradea

Marți dimineață, cadavrul unei persoane a fost descoperit într-un geamantan aflat într-o remorcă, în parcarea unui cartier de blocuri noi din Oradea. Cadavrul a fost transportat la Medicina Legală pentru autopsie. Polițiștii au izolat zona și mai multe echipaje, inclusiv criminaliști și un procuror, au sosit la fața locului.

În cadrul investigației, polițiștii au discutat cu locatarii din cartier pentru a obține informații despre incident și au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, deși puține dintre acestea acoperă parcarea. Anchetatorii au mai descoperit o altă femeie, legată de acest caz, care prezenta multiple leziuni. Aceasta a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale și va fi, de asemenea, examinată de un medic legist.

Anchetatorii devin tot mai convinși că cele două femei au fost victime ale proxenetismului, având mai multe indicii care susțin această ipoteză. A doua femeie a fost descoperită într-un apartament din cartier, suferind de malnutriție și rănită grav. Starea ei este extrem de critică, iar ea va necesita o intervenție chirurgicală de urgență. Polițiștii au reținut cel puțin două persoane pentru audieri, dar nu au specificat dacă acestea sunt considerate suspecți în acest moment.

Tânăra a ajuns la urgență „cu foarte multe leziuni pe întregul corp. Este în stare gravă”, a declarat șeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Sursa