“Credeam că venirea copiilor va închega familia. Am greșit”

Ultima perioadă a fost una extrem de încărcată emoțional pentru Alina Sorescu. În ziua în care a împlinit 37 de ani, cântăreața și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri din căsnicia cu fostul soț, Alexandru Ciucu. Vedeta a vorbit despre motivele care au adus-o în pragul divorțului.

Nimeni și nimic nu prevestea divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu (47 de ani). După 12 ani de căsnicie, cei doi s-au hotărât să se despartă. Artista și celebrul designer român au împreună două fete, pe Carolina și Raisa, în vârstă de 9 ani, respectiv 6 ani.

În urmă cu câteva săptămâni, instanța a decis custodie comună pentru ambii părinți, ceea ce înseamnă că fetițele vor petrece o săptămână cu mama, respectiv o săptămână cu tatăl.

Chiar dacă artista nu este de acord cu decizia magistraților, asta pentru că e de părere că acest lucru le va afecta starea emoțională a copiilor, Alina Sorescu încearcă să nu le arate fetițelor durerea din suflet. Cât timp sunt împreună, cele trei au grijă să petreacă momente unice și să se bucure una de cealaltă.

În cadrul unui interviu, cântăreața a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de creatorul de modă.

CITEȘTE ȘI: Alina Sorescu, condiționată după divorțul de Alex Ciucu! De ce trebuie să țină cont artista, atunci când pleacă cu fiicele sale în concediu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu împart custodia copiilor / sursă foto: Facebook

Adevăratele motive care au dus la ruptura dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a dezvăluit că problemele au început să apară în căsnicia lor după nașterea fetițelor, în mod special. Cu toate acestea, tensiunile existau și înainte de venirea pe lume a fetelor, însă, artista a considerat că relația lor își va reveni la normal, dacă familia se mări. Din păcate, nu a fost așa cum se aștepta să fie.

„Da, dar în mod special după nașterea Carolinei și a Raisei. Și credeam cumva greșit că venirea copiilor va închega mai mult familia. Dar realitatea mi-a demonstrat că nu a fost așa”, a declarat Alina Sorescu, pentru Ok!Magazine. 

Mai mult decât atât, tot în cadrul interviului, cântăreața a mai dezvăluit că designerul a fost cel care a adus în discuție divorțul.

„Noi am ajuns în instanță, unde inițial tatăl a solicitat domiciliul fetelor la el. Ideea divorțului nu a apărut de la mine, discuții despre separare erau de mai mulți ani. Din păcate, hotărârea judecătorească cu reședința alternantă a devenit executorie imediat, iar eu și fetițele suntem obligate să o respectăm. Eu fac tot ce ține de mine să le ajut să accepte această realitate impusă, dar continuu să lupt în instanță, fiind în interesul lor să aibă o viață liniștită și stabilă”, a mai completat Alina Sorescu, pentru sursa citată.

VEZI ȘI: Alina Sorescu, condiționată după divorțul de Alex Ciucu! De ce trebuie să țină cont artista, atunci când pleacă cu fiicele sale în concediu

Sursa