Pe 25 mai apare prima carte scrisă de Connect-R, unde artistul a dezvăluit motivul real al despărțirii de Misha, mama fiicei lui. Cei doi s-au despărțit în urmă cu aproximativ 5 ani, după ce s-au căsătorit în anul 2013. Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Misha, Connect-R are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții.

„Totul se datorează ei. Noi suntem divortați de 5 ani, dar toate vacanțele ni le-am făcut împreună. Ne simțim bine împreună. E meritul ei. Ea e o doamnă. Motivul real al despărțirii noastre este în cartea mea. Pe 25 mai lansez cartea”, a spus Connect-R la podcastul „Vin de-o poveste”, unde Radu Țibulcă este gazda.

„Din livada cu nuci”, așa se va numi cartea pe care artistul o va lansa în doar câteva zile. Când era căsătorit cu Misha, Connect-R a locuit cu aceasta într-o casă care era construită într-o livadă cu nuci, astfel că locul i-a fost inspirație pentru carte.

Misha e singură la 5 ani de la divorțul de Connect-R

Misha e singură la 5 ani de la divorțul de Connect-R. Într-un interviu pentru unica.ro, cântăreața a recunoscut că nu își dorește să se căsătorească, dar nici să devină mamă a doua oară.

În urmă cu cinci ani, Connect-R a surprins cu un mesaj public în care a anunțat divorțul de Misha, mama fetiței sale. Cântărețul a continuat să trăiască alături de Misha și de Maya și nu s-a afișat alături de vreo altă iubită.

Nici Misha nu a apărut cu vreun partener, iar acum a recunoscut că e singură. „Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față.

Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva”, a zis ea.

Și a continuat: „Vreau să mă bucur eu de mine în primul rând, să-mi ofer timp, să pot să mă bucur de micile plăceri eu cu mine și să nu trebuiască să dau explicații nimănui, sunt ok așa. Îmi place foarte mult să petrec timp cu mine: să merg la un spa, să stau în casă, să mă relaxez, să fac o meditație, să ies cu prietenele, să mergem la un concert.

Atunci când ești într-o relație, cumva trebuie să împarți timpul tău și cu celălalt și să acorzi timp acelei relații, eu nici nu aș avea timpul necesar în momentul acesta pentru așa ceva și, sincer, nici nu-mi doresc. Dar în momentul de față pot să spun că sunt liniștită”.

Sursa