Cine sunt moştenitorii imperiului Țiriac. Imaginea zilei cu nepoţii omului de afaceri. Ce mult au crescut!

Noi imagini cu moştenitorii imperiului Țiriac! A fost unul din marii sportivi ai României, în anii de tristă amintire, iar ulterior a devenit un om de afaceri de succes. Astăzi, la cei 83 de ani, are un imperiu de aproximativ 1,5 miliarde de dolari, trei copii și doi nepoți. Cu alte cuvinte, Ion Țiriac se poate mândri cu o viață aproape perfectă. Cât despre moștenitorii imperiului Țiriac, recent a apărut imaginea zilei cu nepoţii omului de afaceri.

Ion Țiriac și imperiul de 1.5 miliarde de dolari

Cel puțin unul din trei români au auzit de numele fostului mare tenisman, Ion Țiriac. Astăzi un respectabil om de afaceri, Ion Țiriac și-a început cariera ca jucător de hochei pe gheață la nivel olimpic pentru România comunistă, înainte de a trece la tenisul profesionist.

A devenit un jucător clasat în Top 10 și a câștigat turneul de dublu de la Roland Garros în 1970 alături de fostul nr. 1 mondial Ilie Năstase. După retragerea din postura de jucător, a devenit antrenor pentru vedete precum Năstase, Goran Ivanisevic, Marat Safin, Dinara Safina și Guilermo Vilas.

Ca agent, a orchestrat ascensiunea lui Boris Becker în anii 1980, intrând în Hall of Fame-ul internațional al tenisului în 2013. După ce și-a încheiat cariera de jucător profesionist de tenis, Ion Țiriac și-a continuat activitatea în mediul sportiv ca antrenor, promotor, manager, consultant și organizator de turnee de tenis. După 1989, când s-a retras din sport, a construit un vast imperiu de afaceri în România post-comunistă. Ion Țiriac a reușit să deschidă, inclusiv prima bancă privată și cea mai mare firmă de asigurări din țară.

Bazându-se pe experiența sa sportivă și pe contactele sale, a reușit să devină cel mai bogat român din lume, cu o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari, care îl plasează în Top 1000 mondial Forbes. Imperiul său de afaceri, Țiriac Holdings, este activ într-o gamă foarte largă de domenii, de la finanțe la imobiliare și dealeri auto.

Vezi și: Nepoții lui Ion Țiriac se transformă în bărbați adevărați. Ce au făcut fiii lui Țiriac Jr. cu Ileana Lazariuc, înainte de începerea școlii EXCLUSIV

Imaginea zilei cu moştenitorii imperiului Țiriac

Pe plan personal, omul de afaceri se poate mândri cu cei trei copii ai săi, Ion Ion Ţiriac, Ioana Natalia Ţiriac și Karim Mihai Ţiriac. Dintre cei trei, cel mai mare, i-a adus și doi nepoți, din căsătoria cu Ileana Lazariuc. Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc se căsătoreau, aproape în mare secret, în 2009, și timp de 8 ani au fost împreună.

Din acest mariaj au venit pe lume cei doi băieți ai cuplului, Alexandru de 16 ani și Nicholas Noah de 14 ani. Recent, au apărut noi imagini cu cei doi tineri nepoți ai celebrului om de afaceri, iar acesta are cu ce se mândri.

Aflați, alături de tatăl lor Ion Ion Țiriac, Alexandru și Nicholas Noah au petrecut Revelionul tocmai în Dubai, unde de altfel a și fost făcută poza. Viitori moștenitori ai imperiului Țiriac sunt astăzi adevărați adolescenți. În ceea ce-i privesc pe părinții celor doi, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, deși divorțau în 2017, adevărul avea să iasă la lumină tocmai în 2019, cei doi fiind cunoscuți pentru discreția relației lor.

Sursa