Cine este românul care a îngrozit Austria, după ce a ieșit cu toporul pe stradă! Bărbatul și-a omorât iubita

Un român a speriat Austria! Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, i-a îngrozit pe locuitorii din Viena, după ce și-a ucis iubita cu sânge rece, apoi a ieșit pe străzile orașului cu un topor în mână, îmbrăcat doar în pantaloni scurți. I-a amenințat pe trecători și a băgat spaima în ei. Poliția s-a deplasat de urgență la fața locului, iar bărbatul a reacționat agresiv. Pentru că a sărit la bătaie, ofițerii s-au văzut nevoiți să-l împuște!

Un român, pe nume Eduard, a stârnit panică în capitala Austriei, după ce s-a plimbat pe străzile orașului cu un topor în mână. Bărbatul tocmai ce își omorâse iubita de 22 de ani, cu bestialitate. După ce a comis oroarea, a început să amenințe trecătorii cu toporul. Apelul a fost dat de către doi colegi de muncă ai femeii ucise, care primiseră un mesaj îngrijorător din partea victimei.

Femeia, de origine chiliană, le-a scris că îi este frică de colegul ei de cameră, adică bărbatul de 26 de ani. Într-o convorbire video, unul dintre amicii victimei îl văzuse pe român cum o lovește pe aceasta. El a mers de urgență la domiciliul acesteia, cu o cunoștință, în timp ce celălalt coleg de muncă al ei a alertat autoritățile. Oamenii s-au panicat teribil, după ce femeia le-a cerut ajutorul, scrie Der Standard.

Românul a fost împușcat și ucis de polițiștii vienezi

Când au ajuns la fața locului, aceștia l-au văzut pe român la bustul gol, atacând cu toporul în stânga și-n dreapta. Aceeași scenă au zărit-o și polițiștii, care au făcut tot posibilul să-l oprească. Bărbatul de 26 de ani a spart și un geam al unui apartament aflat la parter, era plin de sânge și părea că nimic nu-l sperie. Amenința pe oricine îi trecea în cale, fără să se gândească la ce pedeapsă putea fi supusă.

Doar că, în momentul în care românul a văzut că vine Poliția, a sărit cu toporul la ofițeri. A încercat să-i atace, să-i intimideze, însă polițiștii s-au văzut nevoiți să intervină și să-l împuște.

Ce au spus reprezentanții Poliției din Viena

Purtătorul de cuvânt al Poliției, Markus Dittrich, a relatat cum s-a întâmplat incidentul. Bărbatul i-a văzut pe polițiști, a alergat spre ei și i-a lovit cu toporul. Acesta a lovit cu toporul mașina Poliției, care a fost grav avariată.

„S-a transformat rapid într-o situație periculoasă”, a spus omul legii.

Un polițist l-a împușcat pe român, iar acesta s-a prăbușit la pământ. Femeia de 22 de ani a fost găsită fără viață în apartamentul ei, după ce a fost ucisă de românul de 26 de ani. Aceasta avea lovituri grave în zona capului, fiind găsită moartă. Autoritățile din Viena au depistat, în urma cercetărilor, faptul că românul suferea de psihoză.

Sursa