Dan Ursa, care a făcut parte din echipa Războinicilor, a ajuns în finala Survivor România 2023 alături de Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023 și a primit marele premiu de 100.000 euro.

„Sunt mândru de mine și de toți susținătorii mei. Da, am încredere în mine. Asta simt.”, a spus marele câștigător”, când i s-a înmânat trofeul Survivor România 2023 și cecul în valoare de 100.000 de euro.

Dan Ursa ocupă o funcție de conducere în vânzări, e director. Înainte de a începe Survivor România 2023, concurentul spunea că va avea ceva probleme în a se adapta la regimul alimentar din competiție. „Cea mai mare provocare, cred, va fi lipsa hranei pe tot parcursul emisiunii”, declara Dan Ursa.

Înainte de a intrat în competiție, concurentul recunoștea care e cea mai mare teamă a lui: frica de a dezamăgi, în special familia care îl susține acasă. „Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, a mai spus războinicul.

Ce a făcut primăria din Tășnad pentru a-l susține pe Dan Ursa

Pe lângă fiica și soția lui, fostul războinic are parte de o echipă întreagă de susținători. Până și Primăria din Tășnad a făcut demersuri pentru a mediatiza evoluția lui Dan la Survivor 2023. 

„Dragi tășnădeni, începe săptămâna finalei la Survivor Romania! Vă invităm în această seară, începând cu orele 20:00, în parcul central, pentru a viziona împreună ultimii pași spre finala din 24 mai, pe un ecran led. Hadeți să il susținem împreună pe tășnădeanul nostru Darius Dan Ursa! Menționăm că vom viziona episoadele difuzate pe Voyo duminică 21.05 și luni 22.05”, este anunțul postat pe pagina oficială de facebook a Primăriei Tășnad. 

Carmen Grebenișan și Andrei Krișan au ratat finala Survivor România 2023

Dan Ursa a primit cele mai multe voturi din partea fanilor emisiunii, a fost urmat de Andrei Krișan, vicecampion Survivor România 2023 și apoi Carmen Grebenișan, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. Când a aflat că ea ratează finala, vedeta a făcut declarații. „Știu că mai era un pas. Ce am muncit nu poate să ia nimeni. Mă bucur pentru amândoi! Dan chiar merită. Vă respect din cale afară de tare. Meritați tot ce e mai bun. Amândoi! Vă doresc succes mai departe”, a spus Carmen Grebenișan atunci când a aflat că părăsește competiția chiar în seara finalei.

Survivor România 2023 nu este primul reality show la care a participat. Carmen Grebenișan a participat împreună cu Alina Ceușan la Asia Express, emisiunea de la Antena 1. Ea a mai participat și la emisiunea Dancing on Ice de la Antena 1, iar partenerul ei de patinaj va fi Lilian Brânzari.

Tânăra are și o poveste impresionantă de viață, căci a fost crescută de bunici. Carmen Grebenișan a studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. În anul 2014, ea a început să scrie pe blog, iar acum a devenit o sursă de inspirație pentru cele aproape 700.000 de persoane care o urmăresc pe Instagram.

Unde s-a filmat Survivor România 2023

La fel ca și în ceilalți ani, filmările pentru Survivor România 2023 au avut loc în jungla din Republica Dominicană. Concurenții au fost pe o plajă protejată din Dominicană, unde nu exista tehnologie. Au existat generatoare uriașe necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Zeci de metri de cabluri au fost înșirate și băgate în nisip. Camerele, stativele, mixerele și monitoarele din regie au fost aduse cu barca la punctul de filmare în fiecare dimineață. 

Sursa