Acasă Lifestyle Cine Este Alexandra Dumitru, Câștigătoarea Bravo, Ai Stil! 2023. Cu Ce Se Ocupă Tânăra De 23 De Ani
Cine Este Alexandra Dumitru, Câștigătoarea Bravo, Ai Stil! 2023. Cu Ce Se Ocupă Tânăra De 23 De Ani

Cine Este Alexandra Dumitru, Câștigătoarea Bravo, Ai Stil! 2023. Cu Ce Se Ocupă Tânăra De 23 De Ani

de Administrator

Alexandra Dumitru este de profesie make-up artist, are propriul salon și este una dintre concurentele care s-a luptat pentru premiul cel mare „Bravo, ai stil!”, 2023, în valoare de 100.000 de lei. Tânăra are 23 de ani și este zodia Scorpion și spune despre ea că este o persoană foarte versatilă.

„Eu sunt Alexandra Dumitru, vin din Slatina, și am venit să fac ravagii la Bravo, ai stil! Am 23 de ani, sunt zodia Scorpion.

Sunt o persoană extraordinar de versatilă și îmi adaptez starea în funcție de stilul în care mă îmbrac în ziua respectivă și asta cred că o să facă diferența și aici în competiție, pentru că o să fiu foarte cameleonică.

Am venit ca să câștig și le avertizez pe concurente că urmează să cunoască viitoarea câștigătoare Bravo, ai stil! Dacă o să câștig premiul cel mare toți bănuții ăia drăguți o să îi investesc în mine și în ceea ce îmi place să fac, adică modă și make-up, sau o să-mi cumpăr un ceas.

Mă mai gândesc.(…) Sunt make-up artist de la 17 ani și model de la 14 ani. Am un salon de beauty, unde activez ca make-up artist, deci pot să mă numesc și antreprenoare”,a spus Alexandra, potrivit Wowbiz.

Alexandra Dumitru a fost desemnată câștigătoarea celui de-al optulea sezon, întrunind 61,3% din voturile desemnate prin SMS. Lupta pentru coroană s-a dat între ea și Maria, cea care a întrunit doar 38,7% din voturile exprimate prin SMS.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc părinților mei, vă mulțumesc că mi-ați dat șansă să fiu participantă la acest concurs și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil”, a declarat Alexandra Dumitru copleșită de emoții.


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Comentarii (7)

Andreea17
  •  
27.08.2023, 23:43

Maria a fost adevarata castigatoare din punct de vedere stilistic!

Simona.T
  •  
27.08.2023, 21:06

Foarte tare

mariussorin75
  •  
27.08.2023, 18:47

Bravo ei

Vezi toate comentariile (7)

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu