Cine Este Alexandra Dumitru, Câștigătoarea Bravo, Ai Stil! 2023. Cu Ce Se Ocupă Tânăra De 23 De Ani

Alexandra Dumitru este de profesie make-up artist, are propriul salon și este una dintre concurentele care s-a luptat pentru premiul cel mare „Bravo, ai stil!”, 2023, în valoare de 100.000 de lei. Tânăra are 23 de ani și este zodia Scorpion și spune despre ea că este o persoană foarte versatilă.

„Eu sunt Alexandra Dumitru, vin din Slatina, și am venit să fac ravagii la Bravo, ai stil! Am 23 de ani, sunt zodia Scorpion.

Sunt o persoană extraordinar de versatilă și îmi adaptez starea în funcție de stilul în care mă îmbrac în ziua respectivă și asta cred că o să facă diferența și aici în competiție, pentru că o să fiu foarte cameleonică.

Am venit ca să câștig și le avertizez pe concurente că urmează să cunoască viitoarea câștigătoare Bravo, ai stil! Dacă o să câștig premiul cel mare toți bănuții ăia drăguți o să îi investesc în mine și în ceea ce îmi place să fac, adică modă și make-up, sau o să-mi cumpăr un ceas.

Mă mai gândesc.(…) Sunt make-up artist de la 17 ani și model de la 14 ani. Am un salon de beauty, unde activez ca make-up artist, deci pot să mă numesc și antreprenoare”,a spus Alexandra, potrivit Wowbiz.

Alexandra Dumitru a fost desemnată câștigătoarea celui de-al optulea sezon, întrunind 61,3% din voturile desemnate prin SMS. Lupta pentru coroană s-a dat între ea și Maria, cea care a întrunit doar 38,7% din voturile exprimate prin SMS.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc părinților mei, vă mulțumesc că mi-ați dat șansă să fiu participantă la acest concurs și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil”, a declarat Alexandra Dumitru copleșită de emoții.


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Comentarii (7)

Andreea17
  •  
27.08.2023, 23:43

Maria a fost adevarata castigatoare din punct de vedere stilistic!

Simona.T
  •  
27.08.2023, 21:06

Foarte tare

mariussorin75
  •  
27.08.2023, 18:47

Bravo ei

Vezi toate comentariile (7)

Sursa