Cine a făcut marele pas în relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril. Impresara l-a supus pe noul iubit la un test de cuplu

Anamaria Prodan (51 de ani) trăiește o frumoasă poveste cu Ronald Gavril (37 de ani). Se iubesc de luni bune, deși relația lor a ieșit la iveală de curând. Cunoscuta impresară este adesea în lumina reflectoarelor alături de noul partener, despre care are numai cuvinte de laudă. Idila lor amoroasă a stârnit mult interes în spațiul public, așa că cei doi îndrăgostiți au decis să răspundă unor curiozități venite din partea tuturor celor care-i urmăresc atât pe micile ecrane, cât și în mediul online. 

Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt împreună de câteva luni și se iubesc cu patos. Celebra impresară nu ezită să se afișeze în compania noului iubit, mai tânăr cu 14 ani. Ce-i drept, vârsta nu e o piedică atunci când sentimentele sunt puternice. Se pare că pe același principiu merg și cei doi amorezi, care se înțeleg de minune.

Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa sportivului, iar la fiecare apariție bărbatul alege să o însoțească. Totul merge ca pe roate în cuplul lor și pentru că unele persoane se întreabă, spre exemplu, cine a făcut primul pas în relație, impresara a decis să răspundă unor picanterii.

Cine a făcut primul pas în relația amoroasă dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Adrian Pescariu, un prieten bun al vedetei, a postat în mediul online un clip video cu Anamaria Prodan și Ronald Gavril. Cei doi sunt supuși unei provocări de zile mari, în urma căreia trebuie să răspundă unor întrebări de bază în cuplul lor. Spre exemplu, prima curiozitate a fost cine gătește cel mai bine, iar cei doi au considerat că sunt bucătari iscusiți ambii!

Cea de-a doua provocare și cea mult așteptată de internauți a fost legată de cel care a spus primul „Te iubesc” în relație. Se pare că iubitul milionar al impresarei a făcut primul pas în acest sens. Sportivul și-a pus sentimentele pe tavă în fața vedetei, fără să ezite. I-a spus clar în față ce simte pentru ea și iată că lucrurile frumoase și-au făcut loc în viața Anamariei, după divorțul scandalos de fostul soț. Când vine vorba despre gelozie, Ronald este primul, așa cum arată chiar vedeta.

@adrianpescariu Ana și Ron ❤️👀👀 #anamariaprodan #eusuntanamariaprodan🥇 #anamariaprodanreghecampf #tiktok #cupluri #cupluriperfecte ♬ sunet original – Dya_Kleopatra

Sursa