Pe data de 1 octombrie, la ora 14:00, Laura Roșca, știută ca DJ Lalla, este condusă pe ultimul drum. Artista de doar 34 de ani își va găsi odihna veșnică la Cimitirul Municipal din Turda. Pentru a-și lua „rămas bun” de la ea, apropiații au venit de la sute de kilometri distanță.

Prima duminică a lunii octombrie este o zi extrem de dificilă și de tristă în lumea muzicii. După zile întregi în care i-au plâns moartea rămasă un mister, familia, prietenii și colegii de breaslă îi duc trupul neînsuflețit la o groapă săpată mult prea devreme.

Cine o conduce pe DJ Lalla pe ultimul drum

Între orele 14:00 și 14:30 are loc slujba de înmormântare a lui DJ Lalla. Colegii de breaslă n-au putut să o lase și au venit, istoviți de oboseală, să o vadă pentru ultima dată. Mulți dintre ei au avut evenimente sâmbătă seara și n-au apucat să doarmă. Au condus ore în șir pentru a ajunge la Turda.

Nu doar ei vin de la depărtare, ci și sora geamănă a artistei. Tocmai din Marea Britanie a sosit, cu inima frântă, să-și ia „adio” de la cea pe care o știa de dinainte de a veni pe lume.

Amintim faptul că joi, 28 septembrie, tânăra de doar 34 de ani a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. O turistă a dat accidental peste trupul său și credea că este vorba despre un manechin. A sunat de grabă la Poliție. Un echipaj de medici a venit la fața locului și a găsit-o îmbrăcată cu un tricou de înot și un slip. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

(CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situație în cazul morții lui DJ Lalla. O persoană misterioasă urmărește ce se întâmplă cu trupul femeii. Poliția o caută)

De ce a murit artista

În autopsia făcută de către că DJ-ița s-a înecat, având apă în plămâni și nisip. Anchetatorii nu cred că este vorba despre o crimă, din moment ce nu prezintă urme de violență. Pe de altă parte, șansele să fie o tentativă de sinucidere par să existe, din moment ce tatăl ei susține că era o înotătoare foarte bună și avea depresie.

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei.

(CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplase cu DJ Lalla, în urmă cu o lună. Tatăl ei a mărturisit totul despre starea fetei lui)

Sursa