„Chefi La Cuțite” 2023. Este Pentru Prima Dată în Istoria Show-ului Culinar Când Se întâmplă Asta. „Mi-e Un Pic Frică”

UPDATE 18 septembrie: În această seară, lupta pentru amuletă le aduce Chefilor surpriza sezonului 12: încă o bombă! Este pentru prima dată în istoria show-ului culinar când sunt trei bombe cu mai multe amulete puse în joc în același sezon, ceea ce anunță o etapă crâncenă a battle-urilor între echipe. Cel de-al patrulea competitor invitat este Raluca Todea, finalistă a sezonului 10.

”Sunt foarte bucuroasă că sunt aici. Mă simt măgulită să gătesc alături de Chefi, să fiu într-o competiție cu ei. Mi-e un pic frică de ei, pentru că știu că au mult mai multă experiență decât mine, dar chiar voi lupta până la capăt”, a declarat Raluca.

Întrecerea va fi jurizată de prezentatorul Observator 12, Valentin Butnaru. ”N-am mâncat înainte de a veni la degustare, pentru a mă bucura din plin de experiență. Eu nu prea mănânc mult în general, deși știu că nu se vede. Oricum nu prea pot mânca mult, de-asta îmi și place ideea de a fi degustător”, a dezvăluit cu umor Valentin. Care va fi alegerea sa pentru un premiu atât de râvnit telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1.

UPDATE 17 septembrie: În această seară, de la ora 20:00, cea de-a zecea ediție „Chefi la cuțite” din sezonul 12 aduce o luptă pentru amuletă cu o probă specială, inspirată de dieta degustătoarei: Andreea Raicu jurizează întrecerea Chefilor. Iar în ringul audițiilor pășesc invitați de seamă și concurenți cu povești impresionante.

Așadar, jurații își vor da toată silința pentru a crea acea farfurie pe gustul Andreei Raicu, vedeta invitată la degustare în această seară. „Cred că v-a fost foarte greu să gătiți pentru mine, fiindcă v-ați gândit că Raicu nu mănâncă nimic. Dar nu este deloc așa! Ador să mănânc și să experimentez tot felul de combinații culinare”, a declarat Andreea Raicu.

UPDATE 12 septembrie: Ieri seară, Chefii au dat un recital creativ în bucătăria Chefi la cuțite, reușind să transforme presiunea unei provocări extrem de dificile într-o sesiune de gătit care le-a dovedit excelența în arta culinară. La finalul întrecerii, victoria i-a revenit lui Florin Dumitrescu, ediția show-ului culinar impunându-se ca lider de audiență.

UPDATE 7 septembrie: Ediția de aseară Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență pe targeturile comercial și urban, lupta pentru amuletă aducându-i prima victorie din acest sezon lui Chef Florin Dumitrescu. Seara s-a încheiat cu o vizită cu totul specială: Jyoti Amge, cea mai mică femeie din lume, s-a întâlnit cu jurații, care au avut o mulțime de curiozități despre povestea ei de viață.

UPDATE 3 septembrie: Festinul Chefi la cuțite din această toamnă a început la Antena 1 cu o ediție care s-a impus aseară ca lider de audiență pe toate targeturile. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit cu forțe proaspete în platoul show-ului culinar, gata pentru jurizările pe nevăzute, dar și pentru bătălia primei amulete. Irina Fodor a inaugurat sezonul 12 cu o amuletă aruncată în premieră în joc, iar cea dintâi victorie i-a revenit lui Chef Sorin Bontea. Diseară, Chefii vor avea parte de momente speciale la audițiile pe nevăzute, iar Dani Oțil va juriza una dintre cele mai periculoase amulete.

***

Din 2 septembrie, așii artei culinare din România, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, lansează invitația toamnei la Antena 1: „Hai la masa, România!”, la festinul sezonului 12 Chefi la cuțite, căruia nu-i lipsesc ingredientele surpriză ce vor spori savoarea mult așteptatului show gastronomic. 

Când începe „Chefi la cuțite” 2023, sezonul 12, la Antena 1

Cei trei maeștri ai gastronomiei și-au ascuțit cuțitele, și-au pregătit cloșurile și lansează invitația acestei toamne, din 2 septembrie, la Antena 1: „Hai la masă, România!”, la un nou sezon Chefi la cuțite cu concurenți surprinzători, invitați neașteptați și bucate alese… în cele mai generoase porții.

Cine prezintă „Chefi la cuțite”, sezonul 12 

După ce Gina Pistol a decis să facă o pauză de la televiziune, Irina Fodor este cea care a înlocuit-o și în show-ul culinar de la Antena 1. Soția lui Răzvan Fodor a mai prezentat „Chefi la cuțite”, atunci când Gina se afla în concediu de maternitate.

Cine sunt jurații de la „Chefi la cuțite” 2023

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vin să dea gust televiziunii cu o competiție gastronomică și mai condimentată, în sezonul 12 Chefi la cuțite. Se anunță, așadar, o toamnă fierbinte, cu o întrecere memorabilă, din care nu lipsesc elementele surpriză și în care fiecare dintre cei trei Chefi intră cu o miză grea.

Una dintre noutățile sezonului 12 Chefi la cuțite este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe.

Când va fi difuzat „Chefi la cuțite”, sezonul 12, la Antena 1

Show-ul culinar prezentat de Irina Fodor are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20.00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20.30, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale. Cu excepţia edițiilor ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20.00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20.30, în următoarele săptămâni show-ul culinar va fi difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

Care e marele premiu „Chefi la cuțite” 2023

Antena 1 pune la bătaie un premiu generos, de 30.000 de euro, pentru cel care va reuși să câștige titlul de cel mai bun bucătar, în emisiunea „Chefi la cuțite”.

Cine sunt câștigătorii „Chefi la cutițe” din anii trecuți

Cu șase victorii înregistrate până acum, Chef Bontea este hotărât să-și păstreze supremația obținută de-a lungul celor 11 sezoane ale emisiunii. Cu trei trofee adjudecate până în prezent, Chef Scărlătescu este gata pentru o bătălie mai aprigă ca niciodată în bucătăria Chefi la cuțite. De partea cealaltă, Chef Dumitrescu are doar două victorii în palmares, chiar dacă, de-a lungul celor 11 sezoane, s-a bucurat de succes în battle-uri. 

SezonulChefConcurent
1Sorin BonteaCristi Șerb
2Florin DumitrescuCristian Voicu
3Cătălin ScărlătescuGianny Bănuță
4Sorin BonteaAndrei Cristian Olteanu
5Florin DumitrescuBogdan Vandici
6Sorin BonteaMihai Munteanu
7Cătălin ScărlătescuAlexandru Comerzan
8Sorin BonteaIonuț Georgel Belei
9Cătălin ScărlătescuNarcisa Birjaru
10Sorin BonteaFlorica Boboi
11Sorin BonteaNina Hariton

Vezi şi Nina Hariton a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 11!

Sursa