Cele mai bune exerciții fizice pe care să le faci dimineața. Așa vei scăpa de grăsimea de pe abdomen

Grăsimea de pe abdomen este o problemă întâlnită în rândul multor oameni. Femeile sunt, însă, mai deranjate de prezența ei, decât bărbații și caută diferite metode pentru a o îndepărta. Exercițiile fizice sunt de mare ajutor, pe lângă mâncatul sănătos.

Exerciții fizice de dimineață pentru un abdomen plat

Pentru un abdomen fără grăsime este nevoie să ai un stil de viață echilibrat. Începe-ți ziua cu un mic dejun sănătos și câteva exerciții fizice. În primul rând, este important să alergi, pentru că așa se ard cel mai rapid caloriile, iar după poți trece la o serie de mișcări utile.

Genuflexiunile contribuie la eliminarea grăsimii de pe abdomen și la întărirea mușchilor de pe întreg corpul de altfel. Acestea constă în mișcări ale corpului jos-sus, cu mâinile întinse în față sau ținut pe șold. Atenție, nu exagera cu ele dacă ești la început de drum, 15, 20 sunt suficiente.

Un alt exercițiu este ”bicicleta”. Întinde-te pe spate, așază mâinile sub cap, iar picioarele adu-le unul câte unul la coturile mâinilor. Piciorul drept se atinge cu cotul stâng, iar piciorul stâng trebuie să se atingă cu cel drept. Un interval de 10 minute vor fi ideale pentru un rezultat frumos.

Un alt exercițiu sunt flotările. Pentru acestea trebuie să te așezi pe burtă, vei ridica mâinile și apoi îți lași forța în ele preț de un minut sau două. Persoanele care fac sport frecvent vor avea o rezistență mai mare în această situație, căci nu este una ușoară, deoarece te epuizează rapid dacă nu le ai în rutina zilnică.

Săriturile, utile pentru un abdomen plat

Genuflexiunile de tip săritură sunt la fel de folositoare ca să nu mai ai grăsime pe abdomen, dar și pentru a obține un ritm cardiac bun. Stai în poziție ghemuită, cu picioarele îndepărtate, la lățimea umerilor. În același timp, împreunează palmele și poți începe să sari. Ulterior, revii în poziție ghemuită și poți fac în jur de 3 seturi a câte 12 repetări.

Săriturile simple. Acestea se pot practica în mai multe moduri. Poți sări coarda sau desfăcându-ți picioarele și mâinile și mișcându-le lateral, mâinile fiind aduse câte puțin în față. Sun utile 20 de repetări în acest caz și ai face bine să-ți începi încălzirea corpului cu ele.

Poziția de start este foarte întâlnită ca exercițiu pentru un abdomen plat. Trebuie și de această dată să vă întindeți pe spate și să puneți mâinile sub cap. Ridicați-vă apoi ușor capul, cât timp vă păstrați și genunchii îndoiți, căci veți rezista mai mult astfel.

Toate aceste exerciții dacă le includeți în rutina zilnică vă vor transforma așa cum nu vă așteptați. Observând rezultatele, nu trebuie să vă lăsați, ci să faceți din sport un obicei. Din cauza lipsei lui multe persoane devin supraponderale și se îmbolnăvesc.

Sursa