Cea mai senzuală fotografie cu Andreea Marin. Puţini ştiu de această poză, cine nu i-a dat voie să arate mai mult

Îți mai aduci aminte de cea mai senzuală fotografie cu Andreea Marin? Puțini știu despre această poză, realizată în tinerețea fostei prezentatoare de televiziune. Deși vedeta a vorbit mereu deschis despre viața sa amoroasă, nu a spus public nimic despre o eventuală colaborare pentru revista Playboy. Cine i-ar fi interzis să apară în publicația respectivă.

Cea mai senzuală fotografie cu Andreea Marin

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Românii o cunosc încă de pe vremea când era prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize”, difuzată de postul de televiziune TVR 1. Când a născut-o pe fiica sa, Violeta, a luat decizia de a renunța la proiectul cu pricina, însă a continuat să își construiască o carieră ce i-a adus un nume.

Andreea Marin a devenit ambasador Unicef. Între timp, a reușit să ocupe și poziția de director de comunicare în cadrul unei companii internaționale de producție TV din Spania, Prime Time World Broadcast. Vedeta este și președinte fondator al Fundației „Prețuiește Viața”, care organizează tot felul de campanii umanitare în domeniul sănătății, educației și nu numai.

Fosta prezentatoare de televiziune este una dintre puținele personaje din lumea showbiz-ului românesc care au vorbit deschis despre viețile lor amoroase. Puțini își mai aduc aminte, însă, de tinerețea Zânei. Atunci, Andreea Marin a marcat cea mai senzuală ipostază din întreaga ei carieră.

În urmă cu aproape două decenii, Andreea Marin a pozat în mod incendiar pentru o revistă titrată. În fotografie, Zâna poartă o rochie de culoare neagră, transparentă. Totul a fost la vedere! Se pare că nimic nu a jenat-o, șatena afișându-se în mod natural și fără niciun fel de inhibiții. De atunci, însă, lucrurile s-au schimbat.

A avut interzis să pozeze pentru Playboy

Andreea Marin a primit interzis să pozeze în reviste pentru adulți. Deși fotografia în care și-a expus cele mai puternice atuuri fizice a răvășit mințile bărbaților, vedeta nu a mai putut să se afișeze în astfel de moduri. Dezvăluirea a fost făcută în urmă cu mai mult timp, de către un fost reprezentant al publicației Playboy, Dan-Silviu Boerescu.

Fostul director editorial a explicat că, potrivit spuselor Andreei Marin, producătorul de televiziune Valeriu Lazarov i-ar fi interzis divei să pozeze în reviste pentru adulți.

„Știu că, la un moment dat, o să vii să îmi propui. Nu se poate. Dacă vrei, poţi să vii să îţi arăt contractul meu cu domnul (Valeriu – n.r.) Lazarov (producătorul emisiunii – n.r.). Eu fac emisiuni pentru toată familia.

Nu am voie să apar în asta (Playboy – n.r.). Deci, mai bine să nu ne pierdem timpul discutând despre asta vreodată”, ar fi spus Andreea Marin, potrivit unor dezvăluiri făcute de Dan-Silviu Boerescu.

Citește și: Andreea Marin, imaginea care a stârnit revoltă printre români. Cum s-a putut fotografia cu un medic: „Mi-ar fi rușine!”

Deși timpul a trecut, fosta prezentatoare de televiziune continuă să se mențină în formă maximă. Vedeta se bucură, în continuare, de aprecierea fanilor pentru stilul de viață sănătos pe care îl duce. Chiar și la aproape 48 de ani, diva arată impecabil, afișându-se mereu în spațiul public cu multă eleganță.

Sursa