Nea Mărin se pregătește de pensie, însă Alex Leonte, nepotul său, a dezvăluit că acesta nu poate să stea foarte mult fără activitate.

„El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK. E blând cu concurenții. Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind Berbec, nu există să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol.

Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva. Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi. Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem”, a declarat Alex Leonte pentru Ego.

Dansatorul Alex Leonte a vorbit și despre relația pe care unchiul său o are cu Liviu Vârciu. Aceștia sunt apropiați și au apărut de multe ori în aceeași emisiune. „Niciodată nu a fost o surpriză. Din prima clipă nu a fost o surpriză: E perfect, a venit Liviu! Am scăpat noi, restul! Ia-l pe Liviu cu totul!”. Bineînțeles, ne știm, participă la mese în cadrul familiei noastre. Suntem o mare familie toți”, a mai spus Alex Leonte.

Cu cine a înlocuit-o Alex Leonte pe Theo Rose

Theo Rose și Alex Leonte au fost împreună cinci ani, însă, de aproape un an, cei doi au pus punct relației. Amândoi și-au refăcut viața amoroasă, ea e însărcinată cu copilul lui Anghel Damian, iar Alex Leonte e fericit alături de noua iubită, care e influencer.

După luni de zile de speculații, a venit și confirmarea oficială că Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, formează un cuplu cu Manuela Lupașcu, creator de conținut pe rețelele de socializare. Într-un interviu la Antena Stars, tânăra a vorbit și despre relația ei de iubire.

Preferă să fie destul de discretă în ceea ce privește povestea ei de dragoste. „Pentru tot îmi fac timp, astfel încât să am de toate în viața mea. Totul e bine, nu vreau să fac un subiect despre chestia asta, să vedem cum stau lucrurile mai departe.

Nu cred că s-a ascuns nimeni, nici în trecut, nici în prezent, asta e toată chestia, vreau să avem și momente doar pentru noi. Ce aleg să ofer, nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns, dar e bine. Nu cred că are legătură cu asta (n.r. – că Alex Leonte este persoană publică), e vorba de a păstra anumite momente pentru mine și, în general, nu se ascunde absolut nimeni”.

Sursa