Ce spune Bianca Drăgușanu despre nunta cu Gabi Bădălău. Adevărul din spatele fotografiilor în care apare în rochie de mireasă EXCLUSIV

Ce spune Bianca Drăgușanu despre nunta cu Gabi Bădălău. Influencerița a îmbrăcat, recent, rochia de mireasă chiar pe domeniul actualului său iubit, dar nu pentru a-și alege modelul privind o nuntă apropiată, ci pentru o ședință foto, cu un dublu scop, acela de a-și promova creațiile sale din atelier, precum și locația partenerului său, potrivit declarațiilor făcute de fosta asistentă tv, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre nunta cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează deja un cuplu sudat, chiar dacă au avut parte de o dragoste cu năbădăi, cu dese certuri și împăcări, de când sunt împreună. Fiul fostului ministru a devenit un bărbat liber, după pronunțarea divorțului de Claudia Pătrășcanu, pe 20 octombrie 2022 dar, cu toate acestea, Bianca Drăgușanu, căsătorită de două ori până acum, cu Victor Slav iar mai apoi cu Alex Bodi, ne-a mărturisit că nu se grăbește să ajungă iar în fața altarului.

Tot aceasta ne-a mai spus că a îmbrăcat, recent, rochia de mireasă chiar pe domeniul actualului său iubit, Gabi Bădălău, mai precis în localul acestuia, dar nu pentru a-și alege modelul privind o nuntă apropiată, așa cum s-a speculat, ci pentru o ședință foto, cu un dublu scop, acela de a-și promova creațiile sale din atelier, precum și locația partenerului său.

„E o aberație. Am făcut o ședință foto la rochiile mele de mireasă, într-o locație superbă. Întâmplarea minunată a fost ca iubitul meu să fie patronul acelei locații. A fost vorba doar despre un bussiness, nu despre pregătiri pentru vreo nuntă. Poate nici nu vreau să mă mai mărit în viitorul apropiat, pentru că nu am de ce. Dar acesta, atelierul cu rochiile de mireasă, e bussinesul meu, iar celălalt (locația) e al lui”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Playtech Știri.

Cum s-au cunoscut Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Idila dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își are originile la începutul anului 2021, când cei doi au început să se afișeze împreună. S-au cunoscut însă la finele lui 2020, când pe atunci încă soțul Claudiei Pătrășanu, a mers special la o petrecere ca să o vadă pe fosta asistentă tv, pe care „i se cam pusese pata”, potrivit apropiaților.

„Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au început să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou.

Deși Gabi o invitase pe Bianca să facă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona Gabor, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive”, ne-a povestit o prietenă comună.

Citește și: Cum a fost surprinsă Bianca Drăguşanu pe stradă. Rar o vezi aşa pe vedetă, la ce a renunţat FOTO EXCLUSIV

Gabi Bădălău avusese în trecut o relație de cinci ani și cu Ramona Gabor, practic cea care le-a intermediat idila. În prezent, Bianca și Ramona au întrerupt însă orice legătură de prietenie.

Sursa