Ce Spune Andreea Esca Despre Plecarea De La Pro TV. „Am Vrut La Un Moment Dat Să îmi Fac Un Talk-show”

Invitată într-un podcast al actorului Marius Manole, Andreea Esca a declarat, printre altele, că a avut în plan, la un moment dat, să își facă propriul talk-show.

Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla.

Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat” , a declarat Andreea Esca în timpul podcastului, potrivit Fanatik.

Întrebată cât va mai sta la știri, Andreea Esca a mărturisit că ar putea face pasul cel mare doar dacă Protv îi desființează contractul, concediind-o sau îi găsesc un înlocuitor.

Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune.

Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a mai transmis Andreea Esca.

Întâmplare amuzantă cu părinții soțului ei

Părinții lui Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, sunt stabiliți în Franța, iar vedeta obișnuia să meargă în vacanță acolo. În urmă cu 20 de ani, când nu găsea tot ce își dorea la noi în țară, prezentatoarea avea un obicei de a lua o valiză goală cu ea atunci când pleca în vacanță, pentru că dorea să facă multe cumpărături. Invitată la podcastul Oanei Andoni de pe YouTube, Andreea Esca a povestit un episod de neuitat de acum 20 de ani când a mers în vacanță, în Nisa, la socri.

Când a ajuns în Franța, știrista a constat că a ajuns acolo doar bagajul gol, fără cel în care avea toate hainele. Andreea Esca spunea că îi era rușine să explice părinților lui Alexandre Eram de ce a luat o valiză goală cu ea.

„Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici. Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat, și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo. Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex să zică: au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi?

Și, uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici? E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală”, a dezvăluit, extrem de amuzată acum, Andreea Esca.

Sursa