Ce Rol Are Zarug în Show-ul „Te Cunosc De Undeva!”, Sezon 19: „Abia Aştept Să Vă Arăt Ce Se întâmplă în Spatele Scenei”

Din 1 aprilie, în fiecare sâmbătă, după gala Te cunosc de undeva!, Zarug revine în culisele transforming show-ului cu „Te cunosc de undeva! After Party”, care poate fi văzut pe AntenaPLAY.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon „Te cunosc de undeva!” revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online „Te cunosc de undeva! After Party”. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului de la Antena 1, unde vor regăsi momente spumoase din culise, protagoniştii acestora fiind chiar concurenţii transforming show-ului.

Zarug a fost concurent la „Te cunosc de undeva!”

După ce a făcut senzaţie în calitate de concurent, iar sezonul anterior a surprins toate momentele amuzante din culisele show-ului, comentând fiecare transformare şi arătându-le telespectatorilor tot ce nu văd în emisiunea de la tv, Zarug revine cu o nouă serie „Te cunosc de undeva! After Party”. 

Fashion queen-ul incontestabil al culiselor „Te cunosc de undeva!”, coach de amuzament şi voie bună şi jurat părtinitor şi subiectiv, de dragul divertismentului, după cum chiar el se descrie, Zarug dezvăluie: „Am acceptat cu bucurie invitaţia de a vă conduce, din nou, prin culisele transforming show-ului şi abia aştept să vă arăt ce se întâmplă în spatele scenei unei producţii atât de mare cum e asta. Pe majoritatea noilor concurenţi invitontzi, ah, scuzaţi typo-ul (n.r. râde), nu-i cunosc din viaţa civilă, ha-ha, dar la cât de puţin mă interesează vedetele, abia aştept să descopăr cine sunt concurenţii – vedetă atunci când nu e reflectorul pe ei în mijlocul scenei. Vor fi emoţii, vor fi şi nervi pe alocuri. Se va râde mult şi sper că va şi ploua la un moment dat, ca să crească florile. Hai, vă pup pe portofel, ne vedem pe Antena Play!”. 

Când începe „Te cunosc de undeva!”, sezonul 19

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus DA spectaculosului show al transformărilor, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă.

Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs şi Emilian, câştigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la Antena 1, ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, dar şi CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock sunt echipele ce promit un spectacol în mare formă în show-ul ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1. 


Urmărește-ne pe Google News

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa