Ce face Tudor Chirilă în fiecare noapte, până la ora 4. I-a uimit pe Smiley și pe Theo Rose

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai carismatici și sinceri artiști din țara noastră. În ultima ediție a sezonului 10 de la „Vocea României”, cântărețul a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea. I-a uimit inclusiv pe Smiley și Theo Rose. Puțini se așteptau să afle cu ce „probleme existențiale” se confruntă vedeta. Ce face Tudor Chirilă în fiecare noapte, până la ora 4.

Tudor Chirilă, „probleme existențiale” înainte de Crăciun

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai carismatici și talentați actori din lumea showbiz-ului românesc. Nu se ocupă doar cu interpretarea personajelor din diverse proiecte, ci este și muzician, compozitor, producător și om de televiziune. Cântărețul se bucură de mare popularitate în rândul tinerelor generații, parțial și datorită sincerității sale.

Tudor Chirilă obișnuiește să fie transparent în problemele pe care le abordează în spațiul public – și nu numai. A demonstrat-o din nou, vineri seară, 23 decembrie, la finala sezonului 10 al competiției muzicale „Vocea României”. Așa cum ne-am obișnuit deja, competiția a fost marcată de momente cu adevărat incredibile.

Tudor Chirilă a avut grijă să-și lase amprenta asupra ultimei ediții a emisiunii televizate, într-un stil cu totul aparte. Puțini se așteptau la dezvăluirile pe care le-a făcut cântărețul în vârstă de 48 de ani. S-a întâmplat în contextul în care Smiley, colegul său jurat, a mărturisit că abia aștepta să ajungă acasă la partenera lui și copil.

Smiley a vorbit în termeni foarte calzi despre perioada sărbătorilor de iarnă. Este primul Crăciun pe care partenerul Ginei Pistol îl va petrece alături de fiica sa. În intervenția lui la „Vocea României”, cântărețul a ținut să precizeze că abia aștepta să ajungă acasă, la familie. Melancolia momentului a fost, însă, estompată de Tudor Chirilă, care a dezvăluit cu ce „probleme existențiale” se confruntă chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

Ce face Tudor Chirilă în fiecare noapte, până la ora 4

Dacă Smiley abia aștepta să ajungă acasă la cei dragi, Tudor Chirilă a dezvăluit că are cu totul alte preocupări. E drept, cel din urmă cântăreț este un tătic în vârstă de 48 de ani, care, probabil, s-a obișnuit să își petreacă sărbătorile înconjurat de copiii săi. Nu așa stau lucrurile și în cazul lui Smiley, însă.

Citește și: Tudor Chirilă, acuzat că a râs de oamenii săraci la Vocea României: „Vi i-ați luat de la același second hand?”. Cum au reacţionat internauţii

Tudor Chirilă s-a confesat public, fără niciun fel de reținere. Artistul a recunoscut că a stat treaz până la ora 4 dimineața, dintr-un motiv cu totul neașteptat: și-a instalat Warcraft, o serie de jocuri video pe care pe joacă cu pasiune pe calculator. Cântărețul a ținut să sublinieze că același lucru îl va face și după încheierea emisiunii „Vocea României”.

Smiley și Theo Rose au rămas cu adevărat surprinși de dezvăluirea lui Tudor Chirilă. Nici fanii săi nu se așteptau la această confesiune, înainte de sărbătorile de iarnă.

Sursa